Sare34 Kızlar geçen gün post açmıştım hafif kanamam var diye, dünden beri fazlalaştı regl gibi oldu bugün doktora gittim malesef bebek yoktu ama sadece kese kalmıştı, kese kendiliğinden düşermi acaba beklesem mi yoksa kese için kürtajamı girsem
Bigsecret3 Sare34 ne olur ne olmaz bilemiyorum ama bence bir doktora gitmen gerekiyor içinde parça kalırsa Bu senin için daha kötü olur enfeksiyonu bile dönüşebilir bence bir doktora git eğer kürtaj gerekli ise kürtaj ol eğer değilse bir ilaç yoluyla sana onu attırabilir ama mutlaka bir doktora git içinde kalması senin için hiç iyi olmaz
rosatue Sare34 Siz 6 haftalık değil misiniz? Bebeğin gözükmemesi normal de olabilir. Doktor görüşüne göre bekleyin bence. Daha öncesinde bebek gözüküyordu da şimdi mi gözükmüyor o kısmı tam anlayamadım.
Selocan12 Canım ben düşük yaptım bana Sare34 canım ben düşük yaptım doktorum kürtaj istedi ben istemedim kendi kendine düştü bence biraz daha bekle parça kalırsa zaten kontrole gidersin orda anlaşılır
Ayshababy Sare34 canım zaten gebelin kucuk degilmidi sadece kese olmasi normal degilmi belki duşuk degildir
Sare34 Ayshababy evet şuan 6+1 ama doktorda dedi kese gelişmiyor bugün daha yeni 5 mm olmuş bebekte hala görünmüyor
Sare34 rosatue evet 6 haftalığım ama şimdiye kadar bebek hiç görünmedi , hep minicik bir kese görünüyordu ve hiç büyümüyordu bıgün daha yeni 5 mm olmuş ve kanamam çok fazla
Goktug16 Sare34 boş gebelik olmuş sizinki o zaman bende bi kez geçirdim boş gebelik evde düşük yaptım parça felanda kalmamıştı kürtaja gerek kalmadı yani
Sare34 Reyhan_19 sanırım benimde öyle çünkü baştan beri bebek hiç görülmedi şuanda yine boş kese var🫤
Zeyneep1919 Sare34 benim bebeğim 8. Haftada gözüktü bana da riskli gebelik diye baktılar ama gayet sağlıklı ilerliyor şuan 37. Haftadayız 8 . Haftaya kadar bekle zaten bebek olmazsa da sana bi zararı yok ki
Zeyneep1919 Sare34 6. Haftada bebeğin gözükmemesi çok normal geç döllenmede öyle oluyor son adet tarihinizi doktor 10 gün ileri atıyor böyle olunca siz daha 5 haftalık hamile oluyorsunuz ilk başta bana da çok saçma gelmişti ama şuan 37. Haftamdayım bende bebek 8. Hafta gözüktü
Sare34 Selocan12 bende beklemek istiyorum çünkü bir kez kürtaj yaşadım o psikolojiyi atlatamıyprum yine yaşamak istemiyorum
Goktug16 Sare34 8 haftalıkti adet tarihime göre ama kese 6 haftalık gözüküyordu korkmayın düşer o benimde kanamam çok fazla oldu 1 ay sürdü hatta herkeste değişir bu ama benim öyle oldu
Edsn Sare34 benimki 4 gün sonra kendiliğinden düştü doktor kürtaj diye ısrar etmişti iyi ki o an yaptırmamımışım