Esin-123 Kizlar ben hamile olduğumu bilmeden majezik kulandim ama içtiğim zaman henüz kese olusmamisti öğrendikten bı iki hafta sonra kese gorduk
dilaraulusoy Esin-123 canım ben hamile olduğumu bilmiyordum dövme kaptırdım kocaman koluma 😂😂 nargile içtim alkol tükettim Allah’ın izni ile bişey olmaz. Yani ve reglim geçti baya sonra öğrendim gebeliğimide. İlk başlarda o bebek tutunduysa bişey olmaz Şuan 6 aylık hamileyim çok şükür bişey olmadı. Yiyecek ekmeği var ise bişey olmaz.
LavinsMom Esin-123 hamile oldugumu bilmiyordum ilaclar kullandim regl olaym diye, kan sulandiriclar icdim , kekik papatya caylari,sogan suyu, corekotu ve daha neler yaptim. Hamileymisim megersem. Nasilda bisey olmamis
Evin_450 Esin-123 Bende hamile olduğumu bilmiyordum majezik kullandım ondan bayağı sonra adetim gecikti hamile olduğumu öğrendim şuan 38 haftalığız ve oğlum gayet iyi 😁
Esin-123 dilaraulusoy biliyorum ama ben bıkac ay önce bebeğimi kaybetim buna bişey olmasından çok korkuyorum
Evremo dilaraulusoy daha doğmamış bebeğiniz Allah korusun ama hiç bir gebelik yüzde yüz sağlıklı denilmez kapalı kutu neticede ve bu kadar riskli durumlar sakıncalı. Korunmazsız ilişki yaşanıyorsa olası gebelik ihtimalleri karşısında dikkat edilmesi gerekir bence
dilaraulusoy Esin-123 korkma herşey olacağına varıyor sen akışına bırak olacağına varıyor genelde çok iyi anlıyorum seni
dilaraulusoy Esin-123 canım emin ol en iyi ben anlarım. Şuan anlatmaya kalksam yaşadıklarımı burda yer yetmez. O yaşadıklarımdan zaten ders çıkarttım Şuan sakinim. Bende kaybettim bebek ve 2 riskli gebelik geçirdim geçiriyorum hala.
dilaraulusoy Evremo bunu bende biliyorum ama olucak ile öleceğe yapılacak yok Buda benim yaşadıklarımdan kaynaklanıyor. Emin olun bu dediğinizii bende çok iyi biliyorum.
Tontonunannesi LavinsMom birşey olmayacaksa olmuyor bende adet olayım diye ilaç içtim aferim gelsin de rahim filmine gün alayım diye ağır işler yaptım hopladım zıpladım dualar ettim sonuç hamile kalmışım 😄
Esin-123 dilaraulusoy Allah yarcimcin olsun canım mükafatı büyük annelerin inşallah öbür tarafta görürüz onlari
Esum48 Esin-123 ben de hamilegimi bilmeden once 2 haftalikken filan 1000lik antibiyotik kullandim 1 hafta boyunca. Cok sukur bisey olmadi bebisim 2.5 aylim oldu bile🥰 icinizi rahat tutun🥰