Semavat Kızlar selam hamileliğin ilk aylarındaki bulantılardan dolayı et ve tavuktan sonra sürekli kusmadan aşırı bu ürünlerden soğudum. 18 haftalık oldum hala et ve tavuk yiyemiyorum bu durum nasıl geçer?
Minnosaannee Semavat nasıl geçer bilmiyorum ama bende öyleydim ilk 5 ay asla yemedim 3 gebelikte de . Sonra misafirliğe gittim tavuk yapmışlardı yedim
Buse00 Semavat normalde et ve balık ağzıma sürmem ama tavuğa bayılırdım aynı durumdayım bende hamileliğin basından beri 21 haftalık oldu hala aynı ne yazıkkki geçmiyor bu durumlar için de ilaç kullanmayı tercih etmiyorum bende
Marlaa Semavat Geçmesi için zorlamayın kendinizi demek ki vücudunuz bu besinleri istemiyor. Proteini bitkisel şekilde almaya çalışın bakliyat tüketin yumurta yiyin dengelemeye çalışın
Semavat Buse00 kadın doğum doktorum bunun için hap bile yok ki dedi yani yemediğin şeyleri sana yediremem dedi ilaç ile🥲
Semavat Marlaa bende öyle yapıyorum ama bebekte et ve tavuktan besin alsın istiyorum ama midem maalesef almıyor. Eşimde zor kendini diyor daha da tiksinicem anlatamıyorum
shnzsemih88 bence zorlamamak en iyisi zorladıkça iyice tiksinebilirsin yemek zorundaymış gibi hissetme onlardan alcağın proteini başka şeylerden almaya çalış artk çok alternatif var nasılsa tabi doktora danışmk en iyisi
Buse00 Semavat tabiki ama mide bulantısı için demiştim tiksinti için yapacak ne yazıkki yapacak birsey yok 😊
Nurcanyokus6 Semavat bende ilk uc ay et tavuk balık yoyemiyordum sonradan yavaş yavaş yemeye başladım hatta dusarda restoranlarda resmini bile görünce midem bulaniyorfu
Minnaksever Semavat ikinci gebeliğim ikisinde de hiç tavuk yemedim direkt tiksinme geliyo bunda bi süre et de yiyemedim ama şimdi yiyorum o kadar vitamin alıyoruz bişey olmaz bence ya bol yumurta yiyin