mcansu Semavat yok ayaklarım benim de şişmedi iyi doğumda da elim ayağım şişmedi 7 kilo almıştım sadece ama kocaman bir karınla patlayacak gibi geziyordum bunda 17 haftalık olduk gören doğum yakın sanırım diyor 😒 ki hamile kaldım kalalı 6 kilo verdim nereye nasıl büyüyor bilmem
Almira_ Semavat daha iyi boşver. Benm 14. Haftada birden büyüdü, 17 de 5 aylık zannediyorlardi. Küçük gobus iyidir. Rahat rahat iş yaparsınız, kıyafet de sıkıntı olmaz
Sirii Semavat Merhaba bende ayni 18 haftalik hamileyim. Ilk baslarda kilo verdim mide bulantisindan ama suan ayni kilo dayim. Bendede hic cikmadi tek aksamlar sisiyor. Bencede kafana fazla takma😊 yeterki saglikli olsun 😊
mcansu Semavat yok hayır iç karnım hiç yokmuş benim d yüzden karnım çabuk çıktı ilk gebelikte de bunda daha erken çıktı sanki ikinci gebeliğim. İç karşı geniş olanın daha az ve geç çıkıyor karnı
Bebekonunannesi Haftayım benim de göbeğim azıcık bol giyince asla anlaşılmıyor dar giyince de sanki çok yemişim çıkmış gibi göbişim. İç karnınız geniş demek ki ne kadar güzel inşallah benim de öyledir daha az çatlarız hahahahha
Bebisiminannesii Semavat ben de 18 haftalik oldum bugün, ara ara sancı giriyo hafiften doktor bi sorun gormedi yorma kendini dedi normal mi anlamadım. Sizdede var mi böyle bi durum rahim büyüdüğü için mi acaba
Semavat Bebisiminannesii evet bende de yatarken kalkarken sancı gibi ağrılar giriyor bence çok normal
Bebisiminannesii mcansu bacaklarına kramp girmiyosa magnezyuma gerek yok dedi doktor. Bilmiyorum en kötüsü geliyor insanın aklına. 2 hafta sonra detaylı var insallah bi sorun çıkmaz ozamana