Melisa_kznsl Yaseminince ben bu postu açalı baya olmuştu şuan 20+1 haftalık hamileyim sizin de inşallah bir an önce bulantınız ağrılarınız hafifler sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi inşallah 🌸
Yaseminince Melisa_kznsl amin inşallah hepimizin bulantıyı ilaçla azalttım artık yiyebiliyorum ama şimdi de yediğim şeyler ekşime yapmaya başladı daha yeni biri bitiyor biri başlıyor
Merve__26 @Melisa_kznsl ahhh…yanlız değilsin benimde daha önce gebelik kayıplarım oldu ve şu an 11+3 haftalık oldum zerre bi belirti yok. Eşim hatta hergün sorar yok mu bi belirti diye oda bende endişeleniyoruz bakalım yarın kontrol günü inşallah güzel haberlerle dönerim
Melisa_kznsl Merve__26 ben şuan 20+1 haftalık hamileyim belirti yaşamadım ve her kontrole gideceğim zaman acaba bebegim iyi mi kalbi mi durdu belirtim yok diye kendime çok çektirdim ama şuan hersey yolunda sende rahat hamileliğin tadını çıkart bazı hamilelikler belirtisiz geçiyor
crnsydm Benim ikinci gebeliğim olduğu halde endişeliyim annelik başlı başına endişe ama içinizi ferah tutun ben göğüs hassasiyetinden anlıyorum gece uykudan uyanınca acayip şiş oluyor arada kasiklarim ağrıyor
Ask2108 Melisa_kznsl maşallah ne güzel işte 🌹 doktor herşey yolunda dedikten sonra bence keyfini çıkarın 🌹
Edanurylm Melisa_kznsl ne sıklıkla gidiyorsunuz doktora bizde 22+2 haftalığız Birde gerçekten bende de belirsizlik vardı hatta 2 gün falan oluyordu bebek hareketlerini hissetmedim baya korktum direk acile gittim kalp atışının olduğunu söylediler insan gerçekten çok tedirgin oluyor böyle olunca
Melisa_kznsl Edanurylm ayda 1 gidiyorum ama bu ay 20.haftamda gittim 22.haftamda detaylı ultrasona gideceğim inşallah 24.haftamda normal kontrole gideceğim
Edanurylm Melisa_kznsl anladım bende 21 haftada gittim 23+2 de detaylı ultrasona girecem ayda bir gidiyorum ama bana çok gidiyorsun diyorlar zararı yok ki sonuçta ışın ve radyasyon değil bebeğime bakıyorum özlüyorum 💙🥰
Efulimz @Dilancck stres çok etkiliyor canım stresini kontrol altında tutmak zorundasın , tutmalısın demiyorum tutmak zorundasın hadi bir derin nefes al ve rahatla herşey yolunda 😇
Dilancck Efulimz cok saol canm evet istr istemez olyr stres ama hep dua edyrm icmi ferah tutmya calsyrm hayirlsi 🙏😘
Tgrtkrt Melisa_kznsl çok güzell bence bende 10 haftalık hamileyim ve çok ama çok kötü günler geçiriyorum
Melisa_kznsl Edanurylm tabiki bizden daha sık gidenler var 2 haftaya bir giden bile gördüm yani zaten doktorlar da diyor ayda bir gelin diye o yüzden sık gidiyorsun diyenlere aldanmayın 🌸
Edanurylm Melisa_kznsl aynen öyle birde 36 haftadan sonra hem nst için hemde muayene için haftada bir gidecez öyle olsaydı doktor bile gelin demezdi ya
caglacaglacagla Ben de 9 haftalık oldum fakat hiçbir belirtim yok hatta bazen kendime hatırlatıyorum hamilesin bunu yapma vs diye. Biraz garip hissediyorum bu yüzden aslında 🥺
Melisa_kznsl caglacaglacagla merak etme benimde hiç belirtim yoktu ben diyordum acikmiyorum bile ne iştahım açıldı ne kapandı aynı devam ediyordum o yüzden normal bunlar kafanı takma doktorunu dinle sadece 🌸