Bu gönderiyi yazmak için çok bekledim.Allahım bize bu günleri yaşattı hamdolsun 🙏🏻2. Gebeliğim olduğu için 2 hafta erken geldi dayanamadı…Dün sabah kanamam oldu evde, direk duşumu aldım herşeyini hazırlayıp hastaneye geldik.Doktorum kontrol etti açılmam varmış ve bebek kanala gelmiş direk sezeryanla alalım dedi.Tabi bende bir korku 🥹 Neyse nst çekildi yatışım yapıldı yanımda oğlum vardı en zoruda onu bırakıp doğuma girmekti.Odama geldim üstümü giydim ve işte o annn , ameliyat için geldiler giydirip aşağı indirdiler.Anestezi uzmanıyla görüşmek istiyorum genel mi spinal mi kararsızım dedim çünkü ilkini genel olmuştum.Konuşup spinale karar verdik ve inanın bana hiç acılı birşey değil şok oldum ben.Ben iğnesinden korkuyordum zaten ama hiç korkmayın kızlar, acıtmıyor bile bu ele açılan damar yolu daha çok acıtıyor o kadar söylim size.Bu arada sondamı beni spinal uyuşturduktan sonra taktılar hiçbirşey hissetmedim Allahtan.Ameliyata başlandı ben izledim herşeyi tanık oldum , çok güzel bir his Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin❤️ Şuan dikiş yerim biraz ağrı yapıyor bol bol yürüyüp sıvı tüketiyorum.Benden şuanlık bu kadar sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım 🥹🙏🏻