Kutsal_koc napoliten_ ya teşekkürler, genelde uyku hali dediginiz uzun sürdü mu ki Allah nasip etse bir evladım daha ola genel olurum diye düşünüyorum spinal beni mahvetti 2 hafta kendime gelemedim uyumuyordum kalkarken o agriyi yasamamak için
napoliten_ Kutsal_koc sen kendini neye hazırladıysan onu yap sonuçta sen yaşayacaksın herşeyi kafan rahat olsun 🙏🏻 yani ben 2-3 gün çok uykum gelmişti genel anestezi de bu yüzden çocuğu emzirmekte zor oldu kalkmak istemedim bir türlü baygın gibiydim
Kutsal_koc napoliten_ bende 2 hafta nerdeyse kendimde değildim kişiden kişiye değişiyor tabi her ikisi de hayırlısı size de geçmiş olsun tekrardan 🌸😊
Nakskdkdkd napoliten_ dokunulup cekistirmeleri vs hissediliyomus nasil bi his 😬 dikis yerinin hissi nasildi cok acidi mi 😬 ben cok korkuyorum ya
Abbasova_gunay napoliten_ benimde bebegim 36+0 geldi artik 18gunluk olduk bile saglikla buyusunler 🥰🩵
Melk-95 napoliten_ açılma varmıl ve bebek kanaldatmış neden direk sezeryan dedi doktorunuz. Normal doğum yapmadı. Bir sebebi var mı