esah ben 21 gün önce orada doğum yaptım. Doktorum Bedia Zeynep Yıldırımdı. Doktorumdan memnunum benim acil bir durum oldu mesai saati dışında acil sezaryene alındım, doktorum da geldi ve akşam doğumum oldu. Ameliyatım iyi geçti, anestezi doktoru vs hepsi iyiydi, odadayken sondayı takacaklardı ben ameliyathanede uyuşturulunca takılmasını istedim öyle yaptılar hiçbir şey hissetmedim sizde öyle söyleyin bence. Belime iğne yaptıklarında da bir şey hissetmedim. Sonrasında odaya gelince kıyafetimi giydirdiler hasta bezi taktılar ve karnıma kum torbası koydular o biraz rahatsız ediciydi. Altı yedi saat sonra yürüyüş yapılıyor, ben gazımı kolay çıkardım tok karnına ameliyata girmiş olmama rağmen. Ben ameliyat kısmından ve doktorumdan memnun kaldım ama hemşireler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim bazıları iyiydi ama genel olarak ilgisizlerdi ve benim erken doğum olduğu için sütüm gelmedi o yüzden hemen biberonla mama verdiler kaşık biberonu söylememe rağmen onu almadılar ve çocuğum biberona alıştı ve emmiyor meme reddi yaşıyoruz bu durum mahvetti beni. Sütünüz gelmese bile emzirmeye çalışın ve mama verilecekse de şırınga ya da kaşık biberonla verdirin. Ben çok pişmanım o konuda.