Rabiul daisybebek 3 aylık bebeğim , instagram kullanmıyorum ama emzirme danışmanı var bildiğim bi ona sorayım
gezentianne Rabiul belki yanlış bir örnek olacak ama bisküviiii. Ben emzirirken hee gün bisküvi yiyordm bagımlısı olmuştum sütümü inanılmaz artırdı ve yağlandırdı
Rabiul Merve_31 evet postu açtığım güne nazaran daha yağlı ama ekstra yediğim bir şey yok açıkçası ceviz fındık kuru üzüm yiyorum miktarını arttırdım bir kaç gündür yoğurt yiyorum
Merve_31 Rabiul benim de şansa bu süreçte hiç iştahım yok ya bebek için komposto kuru incir rezene falan tüketiyorum çiğ kuruyemişlerden de alırım benim de çok yağsız duruyor ya
Rabiul Ftmasln hayır tabiki . Emzirme danışmanı gönderdi bana da yeşil yapraklılar sütü yağlandırır kalitesini arttırır
yalandunyaa Ftmasln valla benim arkadaşım inek gibi yedi sütüm olsun 1 tencere bulgur sarımsak löp löp yeşim soğan Bilmem ne neler neler ama hergun ful yemek Çaylar bilmem neler 2 yaşına kadar böyle yaptı 🤭🤭🤭🤭
daisybebek Ftmasln nacizane çok matematik yapma sen ye çocuk alacağını alacak zaten ben 2,5 yaşına bol bol kadar emzirdim çok şükür
Rabiul yalandunyaa kızım izin verirse evet 😆 bazen geceleri öğle yemeği hazırlıyorum çorba makarna ya da fasülye yapıyorum öğlen yiyebilmek için 🤷🏼♀️
yalandunyaa Rabiul mesela Şeymiş öğlen protein akşam da sulu yemek falan Benim oğlum beni bırakmadı ki yemek yapıp yeseydim de sütüm olaydi
Rabiul Ftmasln özellikle bu forumda her okuduğunuza her duyduğunuza inanmayın herkes farklı bir şey söylüyor arada atıp tutanlar cabası