Cigdembiyik MSP ya ben en son 1 sene önce yaptırmıştım 2500 tlydı ama ben ışığı odaya istedim çocuk benim yanımda tedavi aldı yani
Enfal_06 MSP Ankara’da 1 geceye 3 bin lira ödedik sarılığı çok güzel düştü mavi ışık fototerapi verilmesi gerekiyor sarılığı hemen düşürüyor
Esum48 MSP ışık ücretli mi ? Ben özel hastanede dogum yaptim bebegim 2 gün ışık tedavisi gordu hicbir ucret odemedik
MSP Cigdembiyik biz hastaneden çıktık değerimiz normaldi ama kontrol için gittik değer sınıra gelmiş yarın birdaha kan vericez yükselmişse yatış olucakta bir fiyat sormak istedim bilmiyorum çünkü
Gamzeli_03 MSP sarılık değeriniz kaç da acaba emiyor ise bol bol emxir bu dönem geçene kadar günde iki üç kez mama takviyesi yap değeri biliyorsan yazar mısınız
Cihangir09 MSP ilk 28 gün yenidoğan bütün tedaviler ücretsiz. Sadece ben bebek yanımda olsun istiyorum oda istiyorum derseniz siz oda ücreti ödersiniz. Sarılık tedavisi adı altında ücret isteyen hastaneye güvenmeyin
Kubraylvc Ne ücreti öyle şeymi olur benım kızım 4 tane fototerapi mavi ışık tedavisi aldı hem küvezde hem anne yanında hiçbir ücret ödemedik
Esum48 Kubraylvc aynen benim de boyle oldu. Eger ozel hastanede dogum yaotiysaniz 28 gun tum tedaviler ucretsiz diye biliyorum ben de
Gamzeli_03 MSP doktor 15 sinir 18 de yatış verilir demişti bize benim ki de 12 de idi bol emzir bu dönemi atlatana kadar mama takviyesi vere bilirsin canım