Kızlar 39+4 te gittiğimde alttan muayene oldum çok yukarda ve açıklığın 1 cm dedi dr. 40+5 e suni randevusu vermişti. Alttan muayene sonrası ilişki oldu eşimle ve 3 saat sonra nişanım geldi. Hastaneye gittiğimde yine alttan muayene ettiler hala yukarda olduğunu söylediler. Nst sıfır çıktı sancılar ama ben sancı çekiyordum gaz sancısı gibi kabızlık gibi. 39+6 da saat 15-18 arası 5 dk düzenli kasılmalrım oldu. Doktor haataneye geç baksınlar dedi 3 saat nst ye bağlandım ama sancı max 40 çıktı. Bebeğin hareketi korkuttu beni dedi doktor, şekerli serum verip nst çektiler yine az hareketliydi ama tamam sorun yok uyuyormuş dedi. Bugün 40+0 ım sabah gittim açıklığım 4 cm olmuş ve bebek kanala girmiş. Doktor çok mutlu oldu. Seni korkutmak istememiştim kanala girme ihtimalin çok azdı ama kanala girmiş ne yaptıysa devam et 2 günde çok iyi ilerleme dedi. Pilates topunda oturdum sürekli sandalye kullanmadım yemek yerken bile. Merdiven çıktım ama basamakları yan yan 2 şer şekilde. Ananas yedim. Bugün akşam için doktorum hint yağı ve kayısı suyu alıp içmemi istedi. Gece ya da yarın bekliyorum doğuma dedi. Hint yağını duymamıştım hiç. Eczaneden aldım. İshal yapıyormuş doğumu kolaylaştırıyormuş. Yarın doğurmuş olursam yazarım 🤲🏼♥️ Rabbim herkesin yavrusunu kolaylıkla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah