pamukpamukoldum Mery65 gözün aydın kuzum Rabbim sana bağışlasın bebeğini Amlytınızda güzel gecer inilh🤲🏻 Sizin damarlar ters Benimki daha kötü odacıklar ters🥺 Yoğun bakımda emzirirken cok ağlıyodum başında Siz benim gbi olmayın Şuan bile gecenim bi kacı dua ediyorum ağlayarak Lohusayız dualarımız kabul olur inşlh Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın🤲🏻
Mery65 pamukpamukoldum sağol canım Allah razı olsun dualarınızda bizi de unutmayın rabbim yavrularımıza şifa versin inşallah
pamukpamukoldum Semiha60 bu ben Dünlemediğim okumadıgım şey kalmadı İngilizcem olsa yabancıların paylaştıgı tezleride dinlicemde Artık beynim yandı Kafa gitti
Mery65 Kızlar bebeğim bugün ameliyat oldu çok şükür çıktı. Bundan sonrası iyileşme süreci artık. Doktor bir sorun yok dedi. Sizde kendinize dikkat edin korktuğumuz gibi değilmiş bebekler çok güçlüler 🙏🏻🥰
Seren27 Mery65 gözünüz aydın olsun inşallah inanın sizin adınıza çok sevindim, yazıcaktm gün içinde ama sizden haber bekledim🙏🏻 çok geçmiş olsun inşallah iyileşme sürecinizde hemen olcak , nasıl güçlü çıktı minik 💐 darısı bizim bebeklerimize🤲🏻🤲🏻
Semiha60 Mery65 merhaba. Nasılsınız ? Nasıl gidiyor süreç? İki gündür girmemişsiniz merak ettim. İnşallah her şey güzeldir 🤲🏻
Semiha60 Ohhhh şükürler olsun 🤲🏻 aklım sizdeydi ama bir türlü cesaret edip sormadım. İnşallah her şey yolundadır ve öyle devam eder. Nasıl geçti süreç nasıl ilerliyorsunuz daha iyi misiniz ?
Ays---- Çok çok geçmiş olsun. Gruba daha önce hiç mesaj yazmasam da büyük arter transpozisyonu ile ilgili tüm postları okudum. Benim bebeğimde de büyük arter transpozisyonu ve geniş vsd var. Bu konu başlığına da her gün bakıyordum bir gelişme var mı diye. Sizin adınıza çok sevindim yavrularımız bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.
Semiha60 Merhaba öncelikle size de geçmiş olsun tez zamanda tüm yavrularımız şifasına kavuşsun inşallah 🤲🏻 biz de burada aynı sıkıntılı süreçlerden geçerken birbirimize dualar ediyor dertleşmeye çalışıyoruz. Umarım güzel günlerimizi konuşacağımız günler gelecek. Sizin doğum yakın mı ?
Ays---- haftadayım az kaldı sayılır. Konya başkent hastanesinde olacak ameliyat inşallah bizler de güzel haberler alırız.
Semiha60 İnşallah inşallah 🤲🏻 birbirimize dua edelim, evlatlarımız sağ sağlim şifa ile taburcu olsunlar inşallah 🤲🏻 Allah’ım hepsine Şafii ismi ile şifa versin 🤲🏻
Semiha60 Ben de bakıyorum ama hiç girmiyor, inşallah taburcu olmuşlardır ve bebekle uğraşmaktan fırsat bulamıyordur 🤲
Semiha60 Rutin Aytaç Hoca ile görüşüyoruz iki haftada. Siz ne yaptınız? Ersin Hoca ile görüşebildiniz mi? Doğum tarihi netleşti mi ?
pamukpamukoldum Ben hepinize bakıyorum Keske instgramını filan alabilseydik arkadasın ulaşırdık ordan