Mery65 Semiha60 Çok teşekkür ederim.tanı doğrulandı maalesef ama sürece kendimi hazırlamıştım. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum bol bol süt sağıyorum. Yarın görüş günümüz bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz ameliyat ile kurtulur yavrumuz ❤️
Mery65 Handemhmt Çok teşekkürler umut oldunuz. Evet ameliyat başarılı geçerse herhangi bir ilaç zorunlulukları olmuyormuş üstelik spor yapmalarında filan da bir engel yokmuş. Rabbim tüm yavruları bağışlasın ❤️❤️
Handemhmt Mery65 Evet evet mesela kuzenim yaşadığı süreçten dolayı haliyle çok hassas ve üzerine düşerek büyüttü parka bile götürmüyordu okula başlayacağı zaman ya hasta olursa ederse diye o kadar korktu ve dert etti ki ama bin şükür yeğenim gayet sağlıklı 🙏
Semiha60 Ah çok zor günlerden geçiyoruz her şey çok zor Allah’ım kolaylaştırsın 🤲🏻😞 Şifa işe evlatlarımıza kavuşmak nasip olsun. Su gibi geçip gitsin süreç.
Mery65 Semiha60 Odacıklarında sorun yok canım sadece damarlar ters. Delik olsaydı anjiyo olmayacaktı delikleri çok hızlı kapandı bu dezavantaj oldu. Ama sorun değil yani onu hallediyorlar. Şok detaylı bakıyorlar bende tanı yanlış çıksın çok istedim ama tam dedikleri gibi çıktı. Olsun en azından biz anne baba olarak önlem aldık. Dün ilk resmini alabildim ona bakıp bakıp süt sağıyorum. Evet çok zor ama ne yapalım kötü olmak gibi lüksümüz yok şu an onların bize ihtiyacı var öyle düşün olur mu? Bi de doğum kilosu önemli lütfen zor olsa da güzel beslenmeye devam et şifa niyetine ye faydalı şeyleri. Ben inanıyorum burada güzel haberler paylaşacağız. Yoğun bakım önünü bir görseniz insan haline şükrediyor nerdeyse. En azından bir çaresi var bizimkinin ya olmasaydı? Böyle konuşuyorum bakma bende çok uzun süre kendime gelemedim ama rabbimin takdiri bu onu yaşatacak olan da o bol bol dua edelim.
Seren27 Handemhmt çok teşekkür ediyorum ne kadar güzel yaptınız tabiki bu süreçte bir nebze olsun güzel haber almak çok önemli bizler için🙏🏻❤️
Mery65 Seren27 İnşallah inşallah hepimize ben size fırsat buldukça yazacağım. Ama lütfen Karalar bağlayıp beslenmenizi etkilemeyin. Bizim çocuklarımız ekstra güçlü olmak zorunda güç verelim onlara olur mu ❤️❤️
Seren27 Mery65 annelerin içgüdüleri hep çıkar derler, bnce hepimizin içinde o umut var ama elimizde olmayarakta evham yapıyoruz işte, vekilimiz Allah.. seneye bu zamanlarda yürüdüklerini görücez buna inanalım
Semiha60 Bizim doktorumuz delik olmaması iyi ameliyatta ekstra bebeğe işlem demişti. Ne kadar ek anamoli o kadar iyü sadece damarları değiştirip kapatırız dedi. Öyle tabi kilosu çok önemli 2.500ün üstünde olması gerekiyor her türlü. Aminnn inşallah tez zamanda hepimiz sevinçli haberler alalım 🤲🏻 şükür tabi %90-95 gibi büyük oranda başarıdan bahsediliyor. İnşallah o şanslı kesimden olan bebeklerden olsunlar 🤲🏻
Semiha60 Aminnnn inşallah Ümit olmadan yaşanmıyor bir yanımız buruk ama dualarımız hep aynı 🤲🏻 Babası o kadar emin ki sağlığına kavuşacağından bazen kendimi suçluyorum kötü düşünceler içerisinde olduğum için. İnşallah hepsi bir anda uçup gitsin güzel günler nasip olsun hepimize tez zamanda 🤲🏻
Seren27 Semiha60 aynenn bizim babamızda inanın benim kadar kafaya takıp araştırmıyor, bana göre daha rahat. İşte çok araştrmakta iyi değil aslında ben boş kaldıkça nette bu hastalıkla ilgili bilgiler okuyorum hatta okumadığım kalmadı bence
Semiha60 Benim de aynı şekilde okumadığım makale forum kalmadı eşim ameliyata girecek kadar bilgin var diye söyleniyor. Çok araştırmaktan okumaktan kafayı yemek üzereyim. Sonu güzel olsun İnşallah biz evhamla kalalım 🤲🏻
pamukpamukoldum Semiha60 bu ben Dünlemediğim okumadıgım şey kalmadı İngilizcem olsa yabancıların paylaştıgı tezleride dinlicemde Artık beynim yandı Kafa gitti
pamukpamukoldum Mery65 gözün aydın kuzum Rabbim sana bağışlasın bebeğini Amlytınızda güzel gecer inilh🤲🏻 Sizin damarlar ters Benimki daha kötü odacıklar ters🥺 Yoğun bakımda emzirirken cok ağlıyodum başında Siz benim gbi olmayın Şuan bile gecenim bi kacı dua ediyorum ağlayarak Lohusayız dualarımız kabul olur inşlh Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın🤲🏻
Mery65 pamukpamukoldum sağol canım Allah razı olsun dualarınızda bizi de unutmayın rabbim yavrularımıza şifa versin inşallah
Mery65 Kızlar bebeğim bugün ameliyat oldu çok şükür çıktı. Bundan sonrası iyileşme süreci artık. Doktor bir sorun yok dedi. Sizde kendinize dikkat edin korktuğumuz gibi değilmiş bebekler çok güçlüler 🙏🏻🥰
Seren27 Mery65 gözünüz aydın olsun inşallah inanın sizin adınıza çok sevindim, yazıcaktm gün içinde ama sizden haber bekledim🙏🏻 çok geçmiş olsun inşallah iyileşme sürecinizde hemen olcak , nasıl güçlü çıktı minik 💐 darısı bizim bebeklerimize🤲🏻🤲🏻
Semiha60 Mery65 merhaba. Nasılsınız ? Nasıl gidiyor süreç? İki gündür girmemişsiniz merak ettim. İnşallah her şey güzeldir 🤲🏻