pamukpamukoldum Seren27 aynen odacıklar ters Damarlar yer değiştiriyoda Odacıklar değişemiyomgaliba yanlısmı biliyom acaba🥺
Seren27 pamukpamukoldum bence ameliyat gerektiğinde odacıklarda değişebilir niye değişmesin hemen hemen aynı işlem sanki bizimki zaman kaybetmeden yapılması gereken sizinki ise acelesi olmayan bir ameliyat herhalde
Mery65 Seren27 Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah evlatlarımızı bize bağışlasın 😔 Ben bir de başka şehirden geldim izmire 5 yaşında oğlum var perişan olduk. Zor günler geçiriyoruz ama inşallah mükâfatını da alacağız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Seren27 Mery65 bizimde öyle olucak benimde 5 yaşında oğlum var istanbulda olacağz bu süreçte oraya yerleşicez bir süre, olsun inşallah evlerimize dönüşümüz sağlıkla olsunda o da sınavımızmş deyip geçelim. Siz süreci bana bildirir misiniz 🥹
Semiha60 Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alıp tüm zorlu yolları şifa ile bitirelim inşallah 🤲🏻 Bu hastalığı en kolay şekilde, sağlıkla sıhhatle atlatalım 🤲🏻 Allah yavrularımızı bize bağışlasın 🤲🏻
Seren27 Semiha60 nasılsınız? Kontrole gittiniz mi Aytaç beye ben çarşamba günü kontroldeydim, ersin beyle görüşemedim yoktu o gün hastanede.
Semiha60 İyi olmaya çalışıyorum sadece siz nasılsınız ? Evet cumartesi kontroldeydim Aytaç Hoca ile . Geçen hafta pazartesi günü de Ersin Hoca ile görüştük.
Seren27 Semiha60 bende öyle iyi olmaya güçlü olmaya çalışıyorum 🙏🏻 birşey söyledimi ersin hoca ameliyat ile ilgili
Semiha60 Evet tüm ayrıntıları ile süreci anlattı. Tek tek neler olacağı konusunda bilgilendirmesini yaptı. Olumlu olumsuz tüm detayları verdi. Doğduktan sonraki süreci tamamen bebeğin kendisinin belirlediğini söyledi. Sağ olsun gayet iletişimi güzel kendisinin oldukça profesyoneldi.
Seren27 Semiha60 evet profesyonel, ne diyelim Allahtan ümit kesilmez, su gbi akıp geçsin hastane günlerimiz yavrumuzla en kısa sürede sağlıkla ayrılalm oradan. Benim doğum muhtemelen kasım 23 gbi dedi Aytaç hoca🤲🏻
Semiha60 Ersin Hoca’ya çıkarken önce Allah’a sonra size emanet ediyorum hocam dedim başka elimizden bir şey gelmiyor. Hayırlısı ile süreci sağ sakin sağlıkla hep birlikte atlatalım inşallah 🤲🏻 sizin doğum erken mi planlandı? Kaçıncı haftaya girdiniz?
Seren27 Semiha60 33. Haftamdayım ama kesin gün 9 kasımda randevuya gittiğimizde koyulurda çarşamba günü gittiğimizde bakıp öyle söylemişti. İnstagram kullanıyor musunuz, oradan süreçler hakkında konuşabiliriz
Semiha60 Evet kullanıyorum semihaoncuu hesabım ekleyebilirsiniz. Ben de 32ye girdim ama daha doğum ile ilgili konuşma yapmadık.
Mery65 Merhabalar kızlar ben doğum yaptım pazartesi günü. Bugün taburcu oldum. Öncelikle bebeği bir doktor ordusu karşıladı onlara emanet ettim. Maalesef ten teması filan yapamadık zaman kaybetmemek adına. İlk gün anjiyosu yapıldı tetkikler yapıldı. Ertesi gün tomografiye gitti. Dün kurul toplanmıştı kurulda ameliyat günü ve şekli belirlendi. Nasip olursa bir aksilik olmazsa Pazartesi ameliyat olacak. Rabbim korusun tüm evlatları. Sizi tekrar bilgilendireceğim süreçle ilgili. Kızlar çok zor ama rabbim öyle bir güç veriyor ki atlatacağız bu günleri. İnşallah sonu güzel olacak.bir şeyler okuyup kafanızı bulandırmayın her bebeğin süreci farklı ilerliyor bunu bir kez daha gördüm. Bebeğinizi güzel beslemeye odaklanın ❤️
pamukpamukoldum Mery65 gözün aydın kuzum Rabbim sana bağışlasın bebeğini Amlytınızda güzel gecer inilh🤲🏻 Sizin damarlar ters Benimki daha kötü odacıklar ters🥺 Yoğun bakımda emzirirken cok ağlıyodum başında Siz benim gbi olmayın Şuan bile gecenim bi kacı dua ediyorum ağlayarak Lohusayız dualarımız kabul olur inşlh Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın🤲🏻
Semiha60 Öncelikle gözünüz aydın hoş gelmiş güzel bebek Allah sizlere bağışlasın 🤲🏻 Allah tez zamanda şifasını verip evinize kavuştursun inşallah 🤲🏻 Nasılsınız peki? Bebek nasıl tanı doğrulandı mı ? Süreç nasıl ilerliyor ?
Mery65 Semiha60 Çok teşekkür ederim.tanı doğrulandı maalesef ama sürece kendimi hazırlamıştım. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum bol bol süt sağıyorum. Yarın görüş günümüz bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz ameliyat ile kurtulur yavrumuz ❤️
Handemhmt Seren27 Kuzenimin kızıda bu sebepten doğduğu gün ameliyata alındı 1 aya yakın gözlem altında tutuldu şuan 1. Sınıfa başladı herhangi bir vitamin kullanmadı diye biliyorum ama asla yanlış yönlendirmek istemem yazma amacım aslında umut olması içindi rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Mery65 Handemhmt Çok teşekkürler umut oldunuz. Evet ameliyat başarılı geçerse herhangi bir ilaç zorunlulukları olmuyormuş üstelik spor yapmalarında filan da bir engel yokmuş. Rabbim tüm yavruları bağışlasın ❤️❤️
Seren27 Handemhmt çok teşekkür ediyorum ne kadar güzel yaptınız tabiki bu süreçte bir nebze olsun güzel haber almak çok önemli bizler için🙏🏻❤️
Handemhmt Mery65 Evet evet mesela kuzenim yaşadığı süreçten dolayı haliyle çok hassas ve üzerine düşerek büyüttü parka bile götürmüyordu okula başlayacağı zaman ya hasta olursa ederse diye o kadar korktu ve dert etti ki ama bin şükür yeğenim gayet sağlıklı 🙏