momBg Mihrimer ayyy allahım inşallah 🌸böyle güzel haberler ümitlendiriyor şuan çok açık kahverengi arada geliyor pazar regl olmazsam direk kan testi veririm 🥰🥰
Mihrimer momBg gönlünüzü ferah tutun🥰 ben beklemiyordum o yüzden şüphelenmemiştim normalde hiç ara kanama yaşamazdım ama demek ki havalardan vs demiştim. Adetim gecikince aklıma geldi bu kanama😅
Aslanmom1 momBg adetten 3 gün önce dediğim gibi kahverengi bulanık şekilde geldi ceviz büyüklüğünde. Tuvalete gittim silince çok az daha geldi sonra kesildi ertesi gün sabah test yaptığımda da çıkmıştı. Hatta adet olcak gibi kasık ağrım çok vardı ben sökülemiyorum sanmıştım. Ovulasyon testi vardı elimde ilk onda pozitifi gördüm 🤷🏻♀️😍
sacmalamakizim momBg 3 aydır deniyorduk olmuyordu, nasılsa yine olmayacak diye test yapmadım, eşimin ısrarıyla sabahın köründe yaptım iki kıpkırmızı çizgi. 😄 Rabbim size daha güzellerini nasip etsin. 😊
momBg Kocbuse65 inşallah bende hamileyimdir ya💖dün pembe di çok açık renk zaten bugün de bi iki defa çok açık kahverengi leke geldi inşallah bu sefer olmuştur 🌸🌸Pazar günü regl günüm bakalım
Kocbuse65 momBg hatta çok korkmuştum bir kaç kişi yumurtan çatlamıştır dedi ertesi 1 2 gün lekelenmem olmuştu
Kocbuse65 momBg valla benim yumurtlama günümde olmuştu inşallah hamilesindir heveslendirmek istemem ama galiba var inşallahda vardır herşey gönlünce olsun 😘♥️🙏🏻
momBg Kocbuse65 çok teşekkür ederim ❤️🌸inşallah haberdar ederim da inşallah pazar günü buraya Hamileyim yazmak nasip olur🥹💖🌷