momBg Kızlar nolur bilen yazsın🥹Bat 13 iki yıldır deniyoruz bu ay ilk defa şöyle birşey oldu iki gün önce ve bugün ilişkiden sonra çok az açık pembe renk lekelenme oldu yaşayan var mı🥹Kendimi kötü hissettim acaba gebelik oldu da ben zarar mı verdim diye?
sacmalamakizim momBg Aynısını yaşadım ped tam dolmuyordu, meğerse hamileymişim yerleşme lekesiymiş. 😍😊
Aslanmom1 momBg Benim ilişki sonrası değil ama ertesi gün adetime tam senin gibi 3 gün kala olmuştu lekelenmem. Hatta namaz kılmıştım ayağa kalkar kalkmaz pedi doldurmayacak şekilde akıntıyla karışık leke geldi adet oldum sandım meğer yerleşmeymiş 🥰 İnşallah seninde öyledit test al çıkar muhtemelen. Bir gün öncesi ilişki olmuştu hatta bizimde. Lekelenmeyi o da tetiklemiş olabilirdi
Eylinna momBg canım merhaba, bende aynısını yaşadım o ay hamile olduğumu öğrendim. Umarım gebesindir🙏🏻🥹
alarslan momBg kuzum benim bugün ilişki sonrası 11.günüm dün pembe leke geldi peçeteyle silince gördüm bugün test yaptım silik şimdi bidaha yapicam çisimin gelmesini bekliyorum 😂😂
momBg sacmalamakizim sacmalamakizim ayyy inşallah allahım 🌷🌷🌷çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 😇😇reglime az var normal de hiç ilişkiden sonra böyle bişi yaşamayınca korktum içimi ferahlattınız🌸🌸
sacmalamakizim momBg İlkinde gecikme yaşamadan önce geldi sadece 1 parmak pembe renkti 1 kere geldi, ikincisinde ise iki kere geldi hep ilişkiden sonra, pembe kanamaydı ped dolmuyordu tam, 2 hafta gecikince anca şüphelenip test yaptım. 🤭😄
momBg sacmalamakizim ayyy ben zor duruyorum test yapmamak için sizi tebrik ediyorum sabırlıymışsınız🤩🤩🥰
sacmalamakizim momBg 3 aydır deniyorduk olmuyordu, nasılsa yine olmayacak diye test yapmadım, eşimin ısrarıyla sabahın köründe yaptım iki kıpkırmızı çizgi. 😄 Rabbim size daha güzellerini nasip etsin. 😊
Aslanmom1 momBg adetten 3 gün önce dediğim gibi kahverengi bulanık şekilde geldi ceviz büyüklüğünde. Tuvalete gittim silince çok az daha geldi sonra kesildi ertesi gün sabah test yaptığımda da çıkmıştı. Hatta adet olcak gibi kasık ağrım çok vardı ben sökülemiyorum sanmıştım. Ovulasyon testi vardı elimde ilk onda pozitifi gördüm 🤷🏻♀️😍
momBg Yarın sabah test yapacağım inşallah pozitifdir şuan çok arada açık kahverengi lekelenme oluyor inşallah gebeyimdir 💖💖💖
Mihrimer momBg aynısını yaşadım son adetimden 17-18 gün sonra ilişki esnasında açık pembe kanamam oldu pedi doldurmuyordu, 1-2 saat sonra da kesildi. Bu kanamadan 12 gün sonra 4 günlük gecikmeyle hamile olduğumu öğrendim🥰 36 haftalığız şu an. İnşallah siz de güzel haberi alırsınız
momBg Mihrimer ayyy allahım inşallah 🌸böyle güzel haberler ümitlendiriyor şuan çok açık kahverengi arada geliyor pazar regl olmazsam direk kan testi veririm 🥰🥰