Ebru567- Senaaaskr bende sadece çatlamayi değerlendirdim olacağı varsa tek ilişkide olur bekliyor gorucez 17 bat benim son ilişkiden sonra 7 gündeyim ilişkiyi sayarsam 8 gundeyim herhangi belirti yok
GirlandBoy_Mom Senaaaskr benim testimde böyleydi canım ertesi gün aynı koyulukta oldu seninde ya akşam ya da yarın koyu olur gibime geliyor
Senaaaskr umrumdadegil ilk test yaptığım günü değerlendiremedik ama dünü değerlendirdim.11 Ekim ogle saatlerinde 13.00 civarı birde gecesi fabrikadan işten geldiğimde 12 Ekim saat 03.00 civarı degerlendrdik . tek sefer de olur mu bilemiyorum nasip bakalım 🤲🏻😊
Senaaaskr umrumdadegil Bat 25 Ekim muhtemelen yumurtlama sonrası 10. Günden itibaren teste başlarım. İnsallah Allah nasip eder 😊 yumurtlama geçeli (10 Ekim yumurtlamam) iki gün oldu bugün , ama hala göğüslerim aciyor . Hormonlardan mı acaba ?
umrumdadegil Senaaaskr evet olabilir ve gebelikle adet belirtileri hemen hemen aynı ayırt etmek zor. İnşallah tutmuştur bebişin seninledir🤍
Senaaaskr umrumdadegil ya insallah Allah bebis isteyen bende dahil herkese en güzel şekilde nasip etsin insallah 💐🥰