Nutellamm umrumdadegil 30+1 haftalık gebeyim tansiyon yüksekliğinden hastanede yatışım yapıldı Salı günü bugün taburcu olmayı beklerken nstde sancın çıkmış dedi yatışın devam edecek ciğer geliştirici iğne Yapıldı ve ilaçlar verildi çok korkuyorum 😢
Nutellamm Cansu-2600 30+1 haftalık gebeyim tansiyon yüksekliğinden hastanede yatışım yapıldı Salı günü bugün taburcu olmayı beklerken nstde sancın çıkmış dedi yatışın devam edecek ciğer geliştirici iğne Yapıldı ve ilaçlar verildi çok korkuyorum 😢
Nutellamm 30+1 haftalık gebeyim tansiyon yüksekliğinden hastanede yatışım yapıldı Salı günü bugün taburcu olmayı beklerken nstde sancın çıkmış dedi yatışın devam edecek ciğer geliştirici iğne Yapıldı ve ilaçlar verildi çok korkuyorum 😢
umrumdadegil Nutellamm haftan için sancılar baya yüksekmiş 😕 inşallah durur canım korkma serum fitil gibi şeylerle durduruyorlar benimde başıma gelmişti. Yeterki bebiş iyi olsun biraz daha sabret 🤍 bol bol dinlen eve geçince iş güç yapma
Zg99 Nutellamm tansiyonunuz kaç çıkıyordu. Benim de tansiyonum yükseliyor ara ara ama dr yükselebilir dedi sonra düşüyor sabit kalmıyor yüksekte. Salı günü nst de 1 kere sancı çıktı önümüzdeki hafta nst için gideceğim
Tz19_ Benimde 28.haftada baslamisti sancilarim igne ilac fitil durduruldu hala ara ara kasilmalarim oluyor ama duzenli olarak ignr fitil ilac kullanarak 33.haftadayim suan Rabbim seninde yardimcin olsun insallah cok zor bi surec yipratici
Nutellamm umrumdadegil doktor Altan baktı ve şok oldu çift rahimli olduğumu söyledi sancım var ama açılma yok bekleyecez dedi bol bol uzan dinlen
umrumdadegil Nutellamm bu çift rahmi birinden daha duymuştum çok değişik bişey gerçekten. Açılma olmaması güzel ilaç verir çıkarırken seni
Nutellamm Cansu-2600 ay çok teşekkür ederim bu uygulama iyi ki var çok güzel insanlar var cevap verdiğiniz için de ayrıca çok teşekkür ediyorum beni rahatlatıyor
Azra8Engin Nutellamm inşallah durur. Henuz erken haftalasın. Ama ciğer geliştirici yapılmış. Korkma dua et. Stres yapma
Nutellamm Azra8Engin çok stres yapıyorum haftam çok erken 🥹 3 gündür lavoboya da çıkamıyorum o etki ediyor mu
fztanne1 Nutellamm evet o çok etki ediyor hatta doktorunuza belirtin lütfen 😌 sancı azaldıktan sonra lavman yaparlar muhtemelen .ve bundan sonra kabız olmamaya dikkat edinin lütfen 😊
Azra8Engin Nutellamm evet stres kabızlık yapar. Doktoruna bildir. Stres yapma ciğer geliştirici olmuş. Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın