Hamileolmak1 umrumdadegil kalp atış Sesi yanda var ama bende yok bekliyorum bidaha nst çekiliyor ve pütürlü bir şey geliyor nstye kahverengi
Ecekrk Hamileolmak1 benimde o haftada 60-70 sancım olmuştu ama kanamam yoktu serumla durdurdular şuan 37deyim siz sakin olmaya çalışın gerekirse rica minnet serum isteyin
Ecekrk umrumdadegil bilmiyorum beni 3-4 defa nstye soktular o haftalarda ama bebeğin kalp atışlarına bakmadılar 32den sonra kalp atışına bakmaya başladılar
umrumdadegil Ecekrk bilemedim valla benimkine bağladılar bebeğin hareketlerine bakmak için ilk defa duydum senden acaba hep mi böyle ki
Hamileolmak1 fztanne1 serum takdı hidrobilmem ne diye şimdi tekrar nst ama ağrım var hala karnımın ortasında
umrumdadegil Hamileolmak1 inşallah durur canım çok üzüldüm 🥺 insan gibi davranmıyorlar devlette banada hiç birşeyime bakmadan yolladılar gece sancı dan uyuyamamistim kıvrandım resmen sancıdan öbür gün özele gittim sancım olduğunu öğrendim serum iğne fitil her şey yapıldı onlar yüzünden belkide erken doğum yapacaktım
Ecekrk Hamileolmak1 1000likti serum ama adını hatırlamıyorum ama zaten sancı için kullanılan bir bellidir değişmez sanırım
Kirazcicegim Sancınız var bence bir şekilde ayarlayıp özele gidin bariz sancı var rabbim yardım etsin inşallah
Kirazcicegim Hamileolmak1 orası beni mahvetmişti size kötü davranırlarsa sizde susmayın sonuçta içinizde bir can var siz hasta değilsiniz hamilesiniz bunu unutmayın korkmayın inşallah tez zamanda durur kanamanız ve zamanında sağlıkla gelir inşallah bebeğiniz
Hamileolmak1 Kirazcicegim yok ya şimdi az kaldı birini terslicem soru soruyorum göz deviriyor bana çocuğun düşebilir diyip buraya yolladılar muameleye bak
numix Benimde 31. haftada sancım çıktı acile gitmiştim. Doktor hemen 1 gece yatırdı serum tedavisi ve progestan iğnesi uygulandı. Sancılarım durunca taburcu oldum. Size serum tedavisi uygulaması lazım onunla ilgili bir şey demiyor mu?
numix numix bir de nstye bağlıyken telefonla oynamayın hemşire telefonu bırakın demişti ve kımıldamadan yatmıştım