Kızlar eltim yeni Doğum yapacak ona bir bohça hazırlamak istiyorum sşzce neler koymalıyım bohçaya hiçbirşey bilmiyorum oysa bende anne adayıyım yardım lütfen tatlişler 🙈🎈🎈
Doğum hediyesi...
Szynp ne tarz bir hediye olsun istiyorsun birde bütçen nedir?
@Palestinianbride#bütçem var şusn ama nasıl bişey yapacağımı bilemedim kıyafet ağırlıklımı yoksa neler koymalıyım bilemedm
Szynp eğer zevkleriniz birse tulum vs kıyafet işine girin yoksa bence bırakın kıyafet tarzı şeyleri kendisi alsın... zıbındır tulumdur herkes getirecek bence az olsun öz olsun belki hemen kullanmaz ama bebek için adidasın çok şirin ayakkabıları var en küçük numaradan alıp onu güzel bir hediye paketi yapıp not yazabilirsiniz
..Büyüdüğünü görmek için sabırsızlanıyorum ilk adımların benimle olsun istedim gibi birşey... hemen kullansın işine yarasın derseniz Burt's Bees şampuan vücut losyonu pişik kremi vs bunlardan bir hediye sepeti yapabilirsiniz yanına minik bir peluş oyuncak sepeti tülle kapatır kurdale ile bağlarsınız hem şirin hem kullanışlı bir hediye olur ... ne kadar yakınsınız bilmiyorum ama hacı şerifin bebek çikolataları var isimli ondanda yaptırıp verebilirsiniz
..Büyüdüğünü görmek için sabırsızlanıyorum ilk adımların benimle olsun istedim gibi birşey... hemen kullansın işine yarasın derseniz Burt's Bees şampuan vücut losyonu pişik kremi vs bunlardan bir hediye sepeti yapabilirsiniz yanına minik bir peluş oyuncak sepeti tülle kapatır kurdale ile bağlarsınız hem şirin hem kullanışlı bir hediye olur ... ne kadar yakınsınız bilmiyorum ama hacı şerifin bebek çikolataları var isimli ondanda yaptırıp verebilirsiniz
deletedmom734 çok teşekkür ediyorum canım güzel fikirler sepet süsleme çikolata bunları yapıcam inşallah
Szynp benim halim 2 yıl önce doğum etti beşik aldım anne babaya kıyafet takımı aldım Çocuğun banyo küvetin aldım kapı süslerini yaptırdım örgü takımları ördüm hazır takımları aldım oyuncak aldım battaniye koydum yorgan nevresim takımları lokumları ben yaptım bazların hatırlamıyorum ama ben böyle hazırladım Ha bir de çeyrek koydum içine
tugbamehmetbaki ooo sen bayağı çıtayı yükseltmişsin ben o kadar yapamam canım yaaa ama gayet güzel olmuş fikirler için çok teşekkür ediyorum
Szynp Ben olmasam eşim çeyrekle giderdi sadece Çünkü hiç görmemişler hediyeleşme ya benim bir adım var Ben yakıştıramıyorum ama mesela şimdi Ben hamileyim eltimi bir şeyler yapacağım diye uğraşıyor
tugbamehmetbaki böyle eltim oldu da ben mi eltimi sevmedim 😂😂🧿🧿💐
Gamze88 merak etme Bizimki kavgalı başladı daha biz nişanlıyken bana her şeyin havasını atıyordu oda nişanlıydı her istediğini yaptırdı ev dahil ama sonradan anladı benim iyi niyetli olduğumu hep el uzatan ben oldum ben gariban her şeyi kendim yaptım ama tek farkım var Ben de çalıştığım için daha özgürüm karışanım yok kendimizi karıştırmıyorum Belen uzatma saydım bana da yapılmazdı
tugbamehmetbaki bizimki cok zor hep ben adım attım,o da ayrı havalara girdi,benim kötülük olmasın aileyiz diye uzattığım her eli kendini haklı olduğum için yaptım zannetti!artık adım madım atmıyorum 😒elti olup iyi geçinenlere helal olsun diyorum birde 🧿bırakıyorum 💐❤️
Gamze88 bizim biraz aileler sebep oldu Kayınvalidem eltimi daha çok tuttu Aman o gariban dedi Yanımda dedi ama öyle olmadı tam tersi ben ona masraf yapmadım hiç şimdi Aramızda bir sıkıntı yok Bana saygısı var benimle olan saygım var biraz da büyükler sayesinde açılıyor zaten
tugbamehmetbaki biz elektrik alamadık birbirimizden😂 artık böyle diyorum 🙈🙈🥰