CeylanAk turanmom diyet veriyor diyetle hala istenilen seviyeye gelmiyorsa insülin veriyor ben akşam 22.00 de 8 ünite vuruyorum şimdilik normal insülin kötü birşey değil şeker yüksekliği dahada kötü
Bilgeavsarr CeylanAk merhaba bana da günde 2 kere sabah akşam olarak verdiler yeni ama ben daha başlamadım bende 30+2 günlük hamileyim. İnsülini aç mı tok karnına mı yapıyorsunuz iğneyi
CeylanAk Haftada Detaylıda suyum fazla çıktı 25.haftada da yükleme yaptırdım kararsız kaldığım için yaptırmam uzun sürdü ama keşke daha önce yaptırsaydım önlemimi erken alsaydım dedim yani :)
Zezeb Asli98- bugün açlık ve üç aylık şeker ortalaması verdim sonuçlarım pazartesi çıkacak duruma göre şeker yüklemesi gerekecek sanırım
CeylanAk Bilgeavsarr ben bir kere oda akşam 22.00 da yapıyorum tok oluyor karnım son ara öğünümü yapıp insülini vuruyorum
Bilgeavsarr CeylanAk kişiye göre farklı kullandırıyorlar. Ben sabah ve akşam yemekten 10 dk önce 2 ünite vuruyorum
CeylanAk Bilgeavsarr benm gündüz açlıklarım sorunlu birtek 8 ünite vuruyorum kullandığımdan beri düzeldi gerçekten daha önceden kullansaydım keşke dedim 😂
Bilgeavsarr CeylanAk benim de tokluk sıkıntı bugün başladım insüline ama çok etkisi olmadı gibi zamanla mı oluyor etkisi yoksa dozunu mu arttıralım 🫠🫠🫠🫠
CeylanAk Bilgeavsarr benimde başta öyle oldu 100 altına yine düşmedi dozu arttırdım 8 demişti düşmezse 10 a yükselt dedi şimdi 100 altında çıkıyor zamanla oluyor heralde birde ☺️
Bilgeavsarr CeylanAk anladım inşallah sağlıklı bir şekilde bitiririz süreci. Allah yardımcımız olsun 💕