Eylul5961 Mutluluukkk_ sade alıp içine taze nane koyup blendirda cekebilirsiniz ben oyle yapiyordum o keskin tadi kiriyordu biraz , meyve kendiniz evde de koyabilirsiniz ama meyveli olanlardan almayin bence
susam_18 Mutluluukkk_ emin olun alışıyorsunuz ben her gün bir bardak içerim. Hatta içine pekmez tahin bir kaşık ekleyip. Üşenmezseniz muzda koyup blende edin ya da yanında yiyin. Altınkılıç alırım.
Merve-metin Mutluluukkk_ bende asla içemiyordum midem bulanıyordu ama alıştım meyveli olanlarda katkı maddesi var ve sade olarak öneriliyor altınkılıç markasının sade olanı alıp deneyebilirsiniz ben alıştım bu markayla ayran gibi zaten tadı
Damyavuz Mutluluukkk_ Sade içmeye çalış asla meyveli alma. Yada şöyle yap kendin evde muz çilek vs. Koy
Verayla Sade öneriliyor ben bardağın 3te 2sini kefir geri kalanı su ile dolduruyorum içine de biraz tuz ancak bu şekilde içebiliyorum ayran gibi oluyor aynı 😊
numix Ben de sade içemiyordum fakat yanında ya fındık ya badem yiyorum o şekil birlikte içebiliyorum🥺
Miniginannesi2705 Sadenin içine muz , çilek hangi meyveyi seviyorsanız koyup blende edin öyle gayet güzel olur
Elfelf475 Mutluluukkk_ meyveli asla almayın. Ben sade alıp oğluma karadut özü ile veriyorum. Kendim de bazen bilenderdan muzla çekiyorum. Muzlu ve çiğ bademli de çok güzel oluyor
Lina- Mutluluukkk_ ben sade de içtim orman meyveli çilekli falanda içtim güzelde kilo aldırıyodu bebeğime tosuncuk doğurdum😂
Sevda_mom Mutluluukkk_ Sade kefiri bir ben seviyorum sanırım ayran gibi geliyor bana 😅 bence sade için meyvelinin içinde ne olduğu belirsiz ben altınbaşak sade kefir içiyorum çokta faydasını gördüm