Okuyanannem Anneler bi kızım var 2 yaşında anne yanı ahşap beşikte yatıyor . Şimdi bi kızım daha olacak sizce nasıl bi beşik almalıyım ? Önerileriniz neler
ayse2205 Okuyanannem benim kızımda 19 aylık anne yanı ahşapta yatıyo. 27+1 gebeyim park yatak alıcam büyük kızım hangisini tercih ederse onda yatar minnak kızıma hangisi düşerse 😅
Rabiul Okuyanannem elele 6 in 1 aldım ama kısa süre kullanımı var daha sonradan sandalye oluyor elele 3 in 1 öneririm
Alpmom__ Okuyanannem bence 2 yaşındaki kızınızı ayırabilirsiniz artık . Daha büyük bir yatağa geçirerek . Yenidoğanı ise bu yatırdığınız beşikte yatırmaya devam edersiniz
Okuyanannem ayse2205 park yatak bana biraz kaba geliyor ben böyle her yere gelen bi beşik istiyorum 😂
Rabiul Bende üstteki var küçük resimlere bakarsan orda çocuk oturuyor sandalye haline geliyor beşik , alttaki beşik güzelmiş kullanan vardı burda da telefonu bağlayıp ninni pışpış açarsın bir de otomatik sallanma özelliği var
Sazenin Rabiul ilk defa gördüm bunu sandalye deyince siz bi şaşırdım 😅 25 kiloya kadar kullanılıyor benim aldığım 6in 1 olarak geçiyor benimki de o yüzden 🤭 ama dediğiniz gibi bu kısa süre yatabilir çocuk, sağlıklı günlerde kullanın inşallah ✨
__mervez__ Okuyanannem merhaba sorunuza yanıt olmayacak ama ben size bir şey sormak istiyorum. Bende hamileyim anne yanı beşik olarak ahşap sepet beşik tarzı bir şey aldım ama herkes biraz büyüyünce içinden çıkarken düşebilir diyor siz memnun musunuz acaba
Okuyanannem __mervez__ resim atamadım ya yüklenmiyor ama isterseniz instagram hesabından atabilirim _ozerhvvnr hesabım