koza08 Emnnur hala bir şey hissetmiyorum ben. Gün içinde bazen yürüyorum bazen uzanıyorum. Tüm gün yatmıyorum. Ev işlerini falan eşim yapıyor ona yardım ediyorum. Genel olarak dinlenerek geçiriyorum arada yürüyorum. Sen nasılsın?
buse7272722 bende bugün ilk ignemi vurunacagim insallah adetimin 2. günü allah izin verirse haftaya yumurta toplanacak taze transfer yapilacak 5. günde cok heycanliyim, umarim isteyen herkezin gönlüne göre verir rabbim💘
koza08 buse7272722 hadi inşallah gönlüne göre olsun. Kolaylık ve güzellikle geçsin süreç. Her aşama ayrı heyecan verici 🤗
Emnnur koza08 bende aynı annem yanımda arada yürüyorum yada uzanıyorum kabız olmamaya çalışıyorum bakalm hayırlısı olsun
koza08 Emnnur ben sabahları aç karına 3 tane kuru kayısı yiyip su içiyorum. Kabızlık yaşamadım şu anda. Kefir falan da kullabilirsin. Peki hiç bir şey hissediyor musun?
koza08 buse7272722 3.günüm bugün hiç bir belirti yok diye üzülüyorum biraz onun dışında bekliyorum bakalım. Bugün oldu mu ilk iğnen 🤗
buse7272722 koza08 evet bugün 3. ignem insallah, bence hic heycan yok ya pek düsünmemeye calisiyorum kendimi nedense cok ümitlendirmiyorum sonra cok üzülürüm diye… cok sevindim adina umarim positiv görürsün🥰
koza08 buse7272722 çok güzel bir süreç benim için her aşaması ayrı heyecanlıydı. İnşallah senin için de güzel geçer. Tek heyecanlanamadığım süreç bu oldu. Korkuyorum çünkü. İnşallah pozitif haberlerle gelirim haftaya 🌸
koza08 Emnnur haftaya 24 ünde vericem öncesinde adet olmazsam. Transferden 12 gün sonra oluyor. Senin ne zaman test günün?
koza08 Emnnur yaa ben hiç bilmiyordum ama doğru aşılamada progestan kullanınca gecikiyordu. Artık iyice emin olamayacağız kan verene kadar.
koza08 Emnnur valla duş için bilerek bekledim. Doktor 2.gün alabilirsin dedi ben 4.gün ılık biraz da soğuğa yakın suyla yıkandım çıkınca da uzandım biraz kasık ağrısı oldu.