buse7272722 koza08 aman dikkat et kuzum bol dua et meryem suresini ac dinle elini bebisine koy dualarim seninle💘
koza08 buse7272722 inşallah sağlıkla tutunsun canım. Güzel haberler al inşallah. Kanama çok korkuttu inşallah ilerleyip sorun oluşturmaz. Zaten kalp atışına kadar tedirgindim iyice ümidimi kırdı.
koza08 Emnnur salı günü gideceğiz inşallah ama erken olabilir kalp atışı için kontrol süresi dolmada. Çağırmak istedi bakalım. İnşallah salıya kadar her şey yolunda gitsin de.
Emnnur koza08 içini ferah tut çok olmuştu hatta korkmuştum doktorum iğne vermişti ondan sonra olmamıştı tüp bebekte 12 haftaya kadar oluyor korkma dua et seninle bebeğin
Rumuzsuz Cambardak__ bana da bu ilaçlar verildi. Menapur 150 dozda hatta ama benim yumurtam çok çıkmadı 2 tanesi büyümeye yetmedi bile . Maşallah sana güzel yumurtan olmuş 🥰☺️
koza08 Emnnur o kadar korktum ki bir de evde yalnızdım. Görünce kanamayı bütün vücudum titremeye başladı. Hala da korkuyorum inşallah bir şey olmaz. İnşallah sağlıkla görürsün bebeğini gittiğinde.
Rabiss006 koza08 sizin adınıza cok sevindim iyiki acmıssınız bu postu banada umut oldu bir kac aya bende yaptıracağım benim herseyime bakıldı bir sorunum yok ama eşimin değeri dusuk banada dua edermisiniz rabbim sağlıkla kavustursun yavrunuza 🙏🏻
koza08 Rabiss006 umut olmasına çok sevindim hayırlısı ile kolaylıkla nasip olsun hepimize inşallah. Benim 2 gündür kanamam var. Korkuyorum dualarınızı bekliyorum.
Emnnur Rabiss006 rabbim gönlüne göre versin inşalalh eşinize bol bol keçiboynuzu pekmezi ve kabak çekirdeği yedirirn inşalalh iyi olur 🤲🏻
Emnnur koza08 atlatıcaz beraber atlatıcaz bir gün inşallah Allah izin verirse bebeklerimizle ilgili sorulular sorcaz birbirimize
Rabiss006 koza08 dualarım sizinle , namazdan kalktım simdi Allahım yardımcınız olsun . Hic korkmayın hep duyuyoruz bu surecte normal birsey olmayacak görün bakın❤️❤️🙏🏻🙏🏻
Cambardak__ koza08 çok geçmiş olsun canım transferin kaçıncı gününde oldu kanaman? Birde yapısı nasıl kırmızı mı kahverengi mi adet kanı gibi mi
koza08 Rabiss006 ahh çok teşekkür ederim. İsteyen bekleyen kim varsa hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Allah razı olsun ❤️🙏🏻
koza08 Emnnur ahh inşallah canım bir gün o günler de gelir inşallah desteğin öyle kıymetli ki çok teşekkür ederim ❤️