lara2605 koza08 haklisin canim benim arkadaşım psikolojik olarak mı ilaçtan mi nedendir bilmem ama mide bulantısı baygınlık bile yaşadı sonu negatif cikti.Cok teşekkür ederim 💗😍
koza08 lara2605 rica ederim. Zaten bir çok belirti için çok erken. Doktor bugün 6.haftadan sonra başlar belirtiler dedi. İnşallah güzel haberler gelir 🌸
Emnnur koza08 bende çarşamba günü tekrar test vericem ondan sonra belli olur doktorum ne derse bakalm büyük ihtimal çarşamba falan muayene eder
koza08 Emnnur olabilir canım bence benim doktora gitmem de erkendi ama o şekilde yönlendirdikleri için gittim.
Rumuzsuz Cambardak__ bana da bu ilaçlar verildi. Menapur 150 dozda hatta ama benim yumurtam çok çıkmadı 2 tanesi büyümeye yetmedi bile . Maşallah sana güzel yumurtan olmuş 🥰☺️
buse7272722 koza08 mesajini görmemisimm😁 oldum canim transfer 11.11. test günüm insallah bakalim tutunur bebis💐
koza08 Emnnur inşallah canım ben daha önce kalp atışını hiç duyamadan gelişimi durmuştu. O yüzden endişeliyim baya. İnşallah güzel haberler alırız ikimiz de. 🌸