koza08 Bbk88 4aa ya da 4ab ydi canım kalitesi tam hatırlamıyorum. Yumurtalar toplanmış mıydı peki senin?
Bbk88 koza08 iyi kaliteymjs canim💗🌸evet toplandı 2 tane iyi kalitede donduruldu adet olucam bu hafta ozaman gidicem canım benim 2 ay sonrasında transfer dediler cunku💖
koza08 lara2605 çok teşekkür ederim. Günde 2 tane progestan iğne vardı öncesinde kullandığım transfer günü de sonrasında da aynı şekilde devam ettim ekstra bir iğne daha vermedi doktorum. 🌸
lara2605 koza08 bir arkadaşım da olmuş da normalde bir tane gobekten vuruluyormus ama transfer gunu doktor iyi tutsun diye iki tane vurdurmus
Elif-ada- koza08 Cnm sen hamilemisin postlarini çok gördüm enson tup bebek deneyecektin çok uzuldugun postlarini gördüm inşallah Rabbim nasip etmistir
Aysennnnnn rbiaylm yumurta toplama sonrası 5. Güne giden olursa biyopsi alınıyor 15, 20 gün bekliyoruz sonucu
buse7272722 koza08 yaa kiyamamm, vallah bende daha hic positiv görmedim sürekli tek cizgi senelerdir okadar imkansiz geliyoki bana cift cizgi görmek hayal yani🥺
koza08 buse7272722 bak yolun büyük bir kısmı bitti çok şükür. Embriyoların da maşallah çok iyi gidiyor sadece transfer kaldı geriye. Sonrası inşallah pozitif 🤗❤️
koza08 Bbk88 senin de gayet iyi canım. Genelde 2 adet dinlendiriyor daha iyi oluyor rahim için. Hem dondurulmuş embriyonun da rahim dinlendiği için tutma ihtimali artıyormuş. İnşallah hemencik geçsin zaman senin için. Sımsıkı tutunsun bebişin 🤗❤️
Bbk88 koza08 koza08 Canım cok teşekkür ederim Allah razı olsun insallah💖🌸Senin de bu şekilde sorunsuz geçsin hersey inşallah aminnn🙏💜😇👼🥰🪬
Aysennnnnn rbiaylm Evet Pgt yaptırıyoruz embriyolara. Benim rezervim düşük bu yüzden çok fazla embriyo çıkmıyor
rbiaylm Aysennnnnn aynı şeyleri yaşıyoruz benimde eşim azosperm hastası üzüntünü kalbimde hissedebiliyorum pgt testi 8 tane embriyo gitti 7 tane sağlıksız geldi çok şaşırdık 1 tane sağlıklı embriyo tutunamadı hala kendime gelemedim tekrar yeniden tedavi başlıcaz ama embriyo fazla çıkmıyor 😞
koza08 Bbk88 amin bu yolda emek harcayan herkesle tüm dualarım. Hepimizin her süreç yolunda gitsin inşallah. ❤️🌸
koza08 lara2605 bence hiç takılmayın başka insanların sürecine herkesin vücudunun ihtiyacı farklı. Doktorunuz en doğru şekilde yönlendirir. Hiç stres yapmayın bence o yüzden. Transfer oldunuz mu?
Aysennnnnn rbiaylm Allah yardımcınız olsun. Çok zor bir süreç hepimiz için. Tabii bazılarımız daha ağır yaşıyor. İnşallah en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz, kavuşuruz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌺
lara2605 koza08 haklisiniz çok teşekkür ederim evet oldum transfer gunu dahil 5.gun bugün, 5.gun embriyosu transferi oldum.Siz de inşallah sağlıkla hayrla kucağınıza alırsınız.Hic belirtiniz oldu mu