koza08 buse7272722 genel olarak iyiyim çabuk yoruluyorum ve bel ağrım oluyor sadece. Onun dışında hiç belirti yok hala. O yüzden unutuyorum hep.
rbiaylm Aysennnnnn 3 deneme yumurta toplama işlemi yapıldı 1 tane embriyo kalmıştı ilk transfer edildim oda negatif oldu 😞
Aysennnnnn rbiaylm Çok üzüldüm. Ben de çok uğraştım uğraşıyorum. Tavsiyem, zor olsa da pes etme. Yumurta rezervin iyi ise tekrar dene. Eşin ve sen Dr Mehmet Fatih karslının takviyelerini kullanarak tekrar tüp bebek deneyebilirsiniz. 🌺
koza08 buse7272722 ay dur aklıma geldikçe panikliyorum 🥲 o kadar uzun zamandır hep negatif ki pozitif olduğuna hala ikna olamadım.
Rabiss006 koza08 sizin adınıza cok sevindim iyiki acmıssınız bu postu banada umut oldu bir kac aya bende yaptıracağım benim herseyime bakıldı bir sorunum yok ama eşimin değeri dusuk banada dua edermisiniz rabbim sağlıkla kavustursun yavrunuza 🙏🏻
buse7272722 koza08 yaa kiyamamm, vallah bende daha hic positiv görmedim sürekli tek cizgi senelerdir okadar imkansiz geliyoki bana cift cizgi görmek hayal yani🥺
Cambardak__ Ayy pozitif misin çok sevindimmm 🥰🥰🥰🤩 sağlıkla gelsin inşallah 🤗 benimde yumurtalar toplandı 5. Güne 8 tane geldi hepsi donduruldu sonraki ay transfer olcakmis 🥳
koza08 Cambardak__ teşekkür ederim çok güzel 8 tane yumurta benim de 9 dondurulup bir ay sonra transfer olmuştu. İnşallah sımsıkı tutunur sana da bebişin 🤗❤️
Bbk88 Cambardak__ canim selamm geçmişsin tüp bebeğe konuşmuştuk seninle benim gibi tek tupun tikaliydi kac yumirta toplandı 8 tane 5 inci güne gelmiş cokkk iyi💖1 ay mi rahim dinlendirme yapacaklar
Bbk88 rbiaylm ala ala ya nasıl tutmaz:(nasip demekten başka birsey gelmiyor elimizden başka bdondurulmus var mi canoo