cansu_dgn İmtihanda işte burada başlıyor arkadaşım. Bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar imtihan oluyor sana. Kimis istemeden hamile kalıyor, kimisi işk denemesinde oluyor diyorsun evet öyle ama kiminin imtihanı o bebeğin ona verilmesi ile kimisininki de verilmemesi ile oluyor. Programı silmen hakkında bir şey diyemem psikolojini etkiliyorsa sil. Ovülasyon testi yapma mesela adetini de takip etme bunlar insanı strese sokuyor ve sürekli aklını meşgul ediyor. Bende 2 senedir evliyim ve iki senedir bebek istiyoruz daha hiç kimyasal vs bile yaşamadım tetkikler yapıldı önce eşimde sayı düşük çıktı onu düzeltmekle uğraştık sonra benim amh düşük çıktı doktor doğal olmaz diyemeyiz ama vakit kaybetmeyin tüp bebek dedi. Yaptırmadık şimdi vitamin omega vs kullanıyorum. Doğal yolla olursa Rabbime şükrederim ama olmazsa da en son çare tüp bebek denenir. Yani diyeceğim o ki hepimiz bir şeyler için mücade ediyoruz imtihan oluyoruz dünyaya geliş sebebimiz bu ama isyan etme. Belki Rabbim bir şeylerden koruyordur seni belki henüz hayırlı değildir. Diyor ya bir şey sizin için hayırlıdır/ hayırsızdır siz bilemezsiniz ama Allah bilir. O yüzden duanı et vitaminini kullan sağlığına, sporuna dikkat et gerisini Allah’a bırak. Bak göreceksin her şey çok güzel olacak. 🌹❤️