umrumdadegil MorKelebek54 inşallah düzelir ama her geçen gün ümidimi kaybediyorum. Ülkede adalet olmayınca insanlar da bu hale geliyor suçsuz insanlar içerde suçlular dışarıda 😓
umrumdadegil Eslem2112 orayı bende çok seviyorum Asya’dan vazgeçtim burayı unutmuşum oraya gidebilirim 🤣
Sazenin umrumdadegil ailem Yunanistanda yaşıyor yaz tatilinde hamile kaldım 🤭 yine ab vatandaşlığı verebileceğim şükür 😅
Sazenin umrumdadegil şu anda öyle bi gündem yok, eşim de memur çok mümkün değil 🫠 yazları bol bol gideriz artık inşallah
ZeynepDuru17 umrumdadegil küçük yerdeyim kafanı yorma hapşursan aha kocaya gidiyor diyorlar ahahahaha 🤣 knki insta versen ayıp olmazsa 🙄🤣
umrumdadegil ZeynepDuru17 ay o insanlarla da uğraşılmaz dedikoducular🤣 uuuu hayranım benden insta istedi😍😍
ZeynepDuru17 umrumdadegil kaplumbağa napsin uğraşıyordur yok galiba knk buralarda kolik bebek onun kendine vakti yok
umrumdadegil Tul_44 Almanya şansı bizde de vardı ama gitmek istemedim o zaman için ülkemden ayrılmak zor geldi. Yaşam nasıl orda
Tul_44 Tul_44 umrumdadegil yasam ekonomik olarak iyi, fakat bireysel yasam cok fazla, gunesli gun sayisi sayilur, turkiye gibi civil civil degil, statik,bir hayati, skin, kuralci oylece alisiyor sun, yapcam birsey yok
ZeynepDuru17 umrumdadegil hayraninim.ahahaha en son beni özlemiştin aşko hatirlatirim 😂😂 yaşıyorum ben çokta güzel.dedikodu malzemesi veriyorum ellerine ben yaşayım siz konuşun diyorum o arada benim bebemle ortama giriş 🤣🤣 umrumda değiller ki takmam ben kimseyi 🤣🤣