Zakine Anneadayiii gozunuz aydin olsun,spinal anesteziyle ilgili bilgi verirmisin canim ,cok karmasik bilgiler var ya kafam cok karisdi,bende ikinciyi olacagim sezeryan spinal olmak istiyorum bende bu sefer….
Ocakbebegi Zeynepp17 doktorunuza söyleyin bazen doğum sonrası verdkleri antibiyotiği anne hastaysa önden başlatabiliyorlarmış
Foreverr Anneadayiii rabbim analı babalı büyütsün inşallah ben şey sormak istiyorum benim ilk doğumum normalden seseryenr döndü ve yapıştırma değil diktiler yara yeri enfeksiyonu olmuştu 10 gün sonra şimdi hala ağrım oluyo ablamda üçüncüyü sezaryen olmuştu dikişleri ince dümdüz beni kini nasıl diktiler bilmiyorum çok kaba ikinci gebelikte bunu dile getirmiş olsam aynı yerden açma durumlari nedir bide ben tekrar başka yerden kesilmesini istemem 🙂
ZeynepDuru17 Foreverr aynı yerden kesiyorlar ozaman dile getirirsin yapıştırma yaparlar ve düzelir canım üçüncü sezeryan olan ben bu arada 🤣🤣🤣
Merve-betul Linatkgl benim gibi aralari yakınsa ikinci sezeryanda ilk yürüyüş ilke göre hi tık zor ama iyileşme süreci aynı
bsrm Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın. Ben ilk ameliyatimı genel anestezi olarak yapmiştim. Epidural ve spinalon farkı ne acaba ben pek bilmiyorim
Bogurtlentadinda bsrm epiduralde bacağını falan tuttuklarinda o dokunma temas olayını hissediyosun ameliyatta kesi olayini bazen hissedebiliyosun ama spinal daha derinlemesine uyuşturma yani dokunsalar bile hissetmiyosun hicbiseyi
Busra_Nur_0121 Anneadayiii hayırlı uğurlu olsun cnm darısı bize ama ben korluyorum bu sefer 2. Doğumum sözde sezaryanlıyım ama belden uyusturuyorlar die korkuyorum sizin ki nasıldı belden mi yoksa narkozla yattın mı
Linatkgl Merve-betul evet ben 10 yıl tedavi gördüm öyle hamile kaldım doktor tekrar hamile kalman lazım yolsa yine tedavi olursun dedi bu yüzden hemen hamile kalmam gerekiyordu rahim alışmışken şimdi hala içten yara ve 5 aylık oldum çok rahatsızım doğum inşallah iyi geçer dua et bana
Renesmee Anneadayiii yarın sabah 2.sezaryen için hastaneye gideceğim 🥲 ilkinde bu kadar tedirgin değildim başıma gelecekleri biliyorum çünkü 🥲
Zeyneep1919 Renesmee ay bende öyleyim benimde 2. Sezeryanım kendimi olumlamaya çalılıyorum herşey çok güzel geçicek 15 gün sonra hepsini unutmuş olucaksın falan diye ama ikinci sezeryan beni de çok korkutuyor ilkinde hiç bişey bilmiyorduk cahil girdik şimdi olucakları bildiğimizden korkuyoruz allah yardımcınız olsun
Canim_bebegim27 Anneadayiii Ya benimde dogumuma 1 ay varda 2. Gebeligim 1. Sezeryan oldum 2. De öyle olucak onun için duyduğuma göre 2. Sezeryan 1 engore zor agirili geçiyor dediler dogrumu
ggmom Canim_bebegim27 bana da tam tersi daha iyi geçiyor dediler :) bence tamamen insanın yapisiyla alakalı ve doktorun eliyle kesinlikle
Gulgul0 Anneadayiii masallah sağlıkla büyüt inşallah bende ikinci sezeryanimi olucam cuma gününe gün verdi doktorum ama dedigib gibi sürekli kasılmalarım oluyor ozellikle geceleri sonra geçiyor ama düzenli olmuyor demekki bilmiyorum. Korkulacak bişey var mı sezeryanla ilgili ikincide pek ağrı olmuyor deniyor nasıldı korkuyorum ilki çok zor gecmisti benim
Dryfrmzz25 Linatkgl içten yara olduğunu nasıl anladınız şuanda nasıl rahatsızsınız biraz bilgi verir misiniz doktorunuz bu duruma ne diyor bana en son gittiğim doktor biraz olumsuz konuştu
babygst Linatkgl bende senin gibi ilki 3 yıldan sonra oldu sonra nasıl olsa olmaz dedik korunmadık 3. Ayda kaldım şimdi 32 haftalığım kızımda 10 aylık :) az kaldı şükür Gülerken dikişliler biraz acıyor ama iyiym şimdilik Allah yardımcımız olsun canım ❣️
Dryfrmzz25 Linatkgl oğlum 5 aylık 3 aylık hamileyim 🥺 çok korkuyorum bende erken doğum dan ve diğer risklerden tabi sezeryan danda
Linatkgl Dryfrmzz25 benim zaten lazerle oldu dikişlerim iç dikişlerim hala yara tam iyleşmemiş zaten doktor bana rahatsız olacağımı söyledi ilerleyen zamanlarda daha çok ağrım olacakmış normal sezaryana. Göre benimki daha ağrılı geçiyor
Linatkgl Dryfrmzz25 çok baskı var rahimde çocuk her an cıkıcak gibiyim bel ağrım dikiş ağrım iç karında ağrım oturunca çocuk bana batıyor sanki birde nefesi daralıyor resmen
Prensesannesi123456 Anneadayiii hafta olarak kaçıncı haftadaydınız acaba bende ikinci sezaryen için bekliyorum:)