lidyaa30 PinkBerryy h&m den cok fazla alacagim var ama gorup almak istiyorum onun icinde adanaya gitmem gerekiyor burda yok diye ebebk var sadece alisveris yapabilecegim suan ordan 3 5 parca bisey alicam gerisi h&m asiri şık ve kaliteli gercekten ni de kizim oluyo tam kokos seyler var orda 🤗 biberonda da avent mi alsam chicco mu kararsiz kaldim
isiksinem45 lidyaa30 Afiyet bal şeker olsun şifa olsun inşallah canm ye dert etme eşinde ye diyosa elalemin ne dediği umrundaa olmasın. Bu arada kaç yaşındasın sorun olmazsa
isiksinem45 lidyaa30 Küçükmüş yaşın balım ama bende çok büyük değilim bende 20 yaşındayım ilk gebeliğim 5 ay 2 haftalık hamileyim sen ne kadarlık hamilesin canm nerde oturuyorsun
isiksinem45 lidyaa30 Ya ne güzel maşallah sağlıkla gelsin inşallah cinsiyeti belli mi bende aslen Yozgatliyim ama eşimin işinden dolayı KKTC yaşıyorum bizde 23+4 haftalıgiz erkek bebek bekliyoruz inşallah
lidyaa30 isiksinem45 yaaa cok guzel kizimiz olacak bizimmmm sizde saglikla alin kucaginiza bebisinizi bizde lanet sehir antalya daydik da ben universiteyi biraktim mersinliyim mersine donmek istiyorum dedim esime o da degistirdi isini arkadaslarimizi herkesi biraktik mis gibi hayatimiz var suan
isiksinem45 lidyaa30 Benim eşim TSK mensubu olduğu için mecburuz 8ayimiz kaldı inşallah burdan biran önce gideriz
huureira 21+4 bende aynı durumdaydım oldukça ok tutacak şeyler yemeye özen gösteriyorum yulaf,yumurta,et, fındık gibi aöa içimde bir kuyu var ve hep boş gıbı :))
isiksinem45 lidyaa30 Amin inşallah canım çok sağolasın seninde gönlünden geçen herşey gerçek olsun inşallah
Marlaa lidyaa30 Bebeğin yemek istiyor demek ki:) ama füme yeme uyarmış arkadaşlar zaten:) çiğ et sayıldığı için bakteri bulaşma riski var