Busrasisman Arkadaşlar 2.5 yaşında bir kızım var ve 3 haftalık hamileyim. Kızım emiyor, sizce memeden nasıl kesebilirim hem onu hem beni yıpratmadan. Bana kalsa hiç kesmem de işte.
_biranneadayi Busrasisman hiç mi kesmezsin maşallah kız 2.5 yaşına gelmiş nasıl dayanıyosun hala😅❤️ Ben 4 ay anca emzirdim emmedi oğlum😌 Canım benim artık aklı ermeye başlamıştır güzellikle anlatarak vazgeçirebilirsin acıyo yara oldu falan diyerek. Ablam salça sürerek uzaklaştırmıştı kendinden. Sen de deneyebilirsin
Busrasisman _biranneadayi ya sadece uykuya dalarken emdiği icin sıkıntı olmuyodu şimdi de hamileyim mecbur kaldim
_biranneadayi Busrasisman canım yazık tabi doğru söylüyo kayınvaliden. arkadaş ironi yapmış. Sen bir an önce bırak emzirmeyi zaten ona faydası yok şu an sana ve bebeğe zararı olur güçten düşersin ❤️
_biranneadayi Busrasisman çok iyi hadi bakalım ❤️ bikaç gün salça sür sonra o da alışır. Yine istemeye devam ederse göğüs ucunu da bantlayabilirsin yara oldu diye
secondmylife Size kalsa kaç yaşına kadar emzirirsiniz? Bazen bu emzirme olayının bebeklerin değil annelerin bağımlılığı olduğunu düşünüyorum. Hem dinen hem tıbben zaten üst sınıra ulaşmış hatta 6 ay da geçmişsiniz. Şuan emzirdiğinizin bebeğe hiçbir faydası yok.