isiksinem45 Nes7616 Ay valla bende aynı gece felan öyle uyanmiyorum ama akşam yatağa yatınca uyumamm yarım saat kırk beş dk felan buluyor 23+4ten selamlar
68pembemavi01 nazel123 Valla oğlum var 3 yaşın da sabahları 7 de uyanır bazen 8 de ondan alışkınım uykusuzluğa ama gece hiç uyanmaz ona da alışacaz 😂
ZeynepDuru17 nazel123 5 ay olca selamlar günaydınlar sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah 😅😊🤲
Alya-veanne Nes7616 ah hepimiz aynıyız resmen huzursuz uykular habire tuvalet değişen bozuk uyku düzeni hormonlar bi mutlu bi mutsuz ben tam olarak buyum Şuan 😂😂
nazel123 korkmazbeste benimde 39+5 oldu bugün normal doğum için bekliyoruz 40+2ye kadar duralım dedi doktorum ama iki gündür parça parça nişanım geliyor bugün kontrole gitcem 😊
Mariam2 nazel123 etsem ne olcak ki tekim işte bide cücük bugün doktora gittim ciğer geliştirici yine yapmami soyiledi daha çok ağrım olursa hemen gel dedi hafta ilerledikçe çok aşarda iniyior 34 haftalık gelse bare
Uzgnsrt Bende 32 haftaligim belim çok ağrıyor hastaneye gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum geceleri evi dolaşıyorum o an neresi tatlı gelirse orda uyuyorum 🥲