Echanim Kızlaaar uyuyamıyorum yarın sabah suni sancı verebilir doktorum korkuyorum elimde değil doktorum düşük dozda vericez dedi ama kendimi ikna edemiyorm elimde değil 🥹🥺🥲
Ruyagibi1 Echanim iyi geceler sakin ol herkesin bünyesi bir değil hafif verecez demiş kendini motive et bebeğine odaklan inşallah tez vakitte bir avazda bebeğini kucağına alırsın
ZeynepDuru17 Echanim sakin ol bebitom sen yapabilirsin ben inanıyorum güveniyorum sana bir avazda kurtarsın Rabbim inşallah sakin ol lütfen bebeğini düşün bı anlık sancı gelicek ve bebeğini kucağına vericekler o anı düşün erkek di sanırım demi bebiş 🥹❤️🤎
Kubraakgn0 Echanim Canım naptın süreç nasıl ilerliyor salı günü benimde 37+6 oluyor su azalması varmış suni sancıyla doğumu başlatalım dedi doktorum biraz bende de korku var ilk doğum olucak nasipse ☺️
nazel123 Queen_Mom_ sizinki kaç haftalık benimde pazartesi çağırdı insallah o zamana kendi sancımız gelir kolay doğumumuz olur 🥺
Ruyagibi1 Echanim ilk kızımda emin değilim ama bana da vermiş olabilirler şuansa sancimin sikilasmasini bekliyorum
Ruyagibi1 Echanim 3 gündür çekiyorum ilk başlarda çok ara ara geliyordu yavaş ilerliyor ama ne kadar sürer bilmiyorum ebe yarın doğum yaparsın bu sancı ile dedi ama açılma suanlik yok akşam 5 te gittim 1 cm dedi
Ruyagibi1 Echanim 38+1 şuan ilk kızım 37+3 te kuacgima aldım o 16 aylık arasında pek bir şey yok diye hızlı bekliyoruz
Echanim Ruyagibi1 hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim yardimcimiz olsun kolay su gibi doğumlar olsun 🫶🏻
nazel123 Queen_Mom_ benimde pazartesi 40+2 oluyor bugün doktora mesaj attım parça parça nişanım geliyor diye gel bir bakalım dedi
Ruyagibi1 Echanim valla dün gittim evde sancini çek gel dediler siklasinca direk gel dedi doktor evim yakın dedim çünkü hala sancılarım var ara ara ama gidecek acılar değil
Echanim Kubraakgn0 Merhaba canım daha gidicem doktora büyük ihtimalle gittiğim gibi suni verirler korkma sende biz güçlüyüz yaparız inşallah 🥰