ezgickm Bir_nazenin01 bu testlere vereceğim paraya özel hastanede mis gibi bir saatte sonuç alırdım yaa😅
ezgickm Kızlar sonuç 4 ne olduğunu zaman gösterecek🙏 @Dlkkdr6431 @Bir_nazenin01 @Ayln- @Femay @TugceOrak
ezgickm Etiketleyemediğim varsa kusura bakmayın durum böyle hepinize teşekkür ederim benimle bekledğiniz için❤️🙏
ezgickm Bir_nazenin01 canım en başta anlattım müsaitsenn bir okur musun durum farklı şuan bat falan karıştı😅😅
ezgickm Bir_nazenin01 ben yine test yaptım pozitif çıkıyor biri negatif delireceğim haftasonu nişanımız vardı yarın sabaha randevu aldım bakalım ne olacak ya😵💫
Rojin__321 ezgickm canım ben siliklere inanmiyorum hamile kalmadan önce test yaptım belirli bir şekilde silik çizgi çıkmıştı ama kan verdim negatif çıktı yani ben tam o kırmızıyı gormeyene kadar kabullenemedim
anneeolmkkk ezgickm ezgi hanım bende test yaptım pozitif çıktı kan verdim negatif çıktı geç döllenme olabilir mi kızlar biliyor musunuz
ezgickm anneeolmkkk regl dönemin geçti mi canım normal şartlarda önce kan daha sonra idrarda artıyor gebelik hormonu yani muhtemelen kan sonucunuz doğrudur🥺 ama testin yanlış olduğunu düşünürsek belki de regl de olmadıysanız geç döllenme olabilir