Hka_hilal Denizpak ben bunu instagramdan bulmuştum. Hediyelik yaptırmıycam ben ya çünkü ben hiç saklamıyorum o hediyelikleri kimse de saklamaz diye yaptırmayayım dedim 😄
Hka_hilal Ebbruc çok tatlılar değil mi şimdi de haftalık diye çekerim dedim 34 olunca 🥰🥰🥰 bak bak çok güzel şeyler var bayıldım ben de 🥰
Ebbruc Hka_hilal birazdan dinlenirken kurcalayayım 🥰 aaa evet bak çok mantıklı, ultrason fotoğrafıyla birlikte çekersin anı kalır 🥰 ben göbeğimi çekiyorum her hafta ya da 2 hafta da bi 🥲
Eliif95 Hka_hilal tokluk 112 çokta kötü değil ya iyi çıkmış şükür😍 züber, fellas tarzı markalar hem içeriği temiz hem rafine şeker içermiyorlar bakabilirsin onlarada
Hka_hilal Eliif95 doğru onlar tam çikolata da değil sağlıklı da olur. Alırım hem hastane çantasına da koyacağım. Normalde değil de benim tokluk hiç 100’e çıkmaz normalde insülin direncim olduğu için hatta açlığın altına düşüyor.
Hka_hilal Denizpak valla öyle ya 😂😂 hiç olmasın bi daha inşallah 🤲🏽 ben iç çamaşır giymeyince baya üşüyorum ya artık artık giyiyorum kuzu ama heralde 5 6 kere değiştiriyorum iç çamaşırı 😅
Denizpak Hka_hilal ahahah ben hala devam yaa uyuya kalmışım inanır mısın ne çok uykuya meyilli oldum ya 😁
Dugme23 Hka_hilal evet ya bu konu bende merak ediyorum haftam erken ama Nerden nasıl temin ederim diye araştırmak kafamı dağıtıyor Birde son Zamanlara iş bırakmayı sevmiyorum 🙃
Eliif95 Hka_hilal filenin kendi markasının hurma topları var doğuma yakın ya da doğum çantana onlardanda koyabilirsin ben çok seviyorum tatlarını ama hurmadan dolayı tüketmiyorum şu an. İnsülün direnci kötü malesef yinede şükür iyi yönetmişsin süreci💃🏻
Hka_hilal Eliif95 evet hurmadan dolayı artık sonlara doğru alırım ben de severim filenin ürünlerini 🥰 valla baya dikkat ediyorum. Ona rağmen 13 kilo aldım 😓
Eliif95 Hka_hilal yatıyoruz sürekli ondan aktif olsak 2-3 kilo alırdık muhtemelen. Bende 8 kilo almışım. Her an yatmama rağmen.
Hka_hilal Eliif95 evet yatmaktan gerçekten doktorum o yüzden bana artık yürümeye başla akşamları yemekten sonra dedi ama başlamadım cesaret edemiyorum
Ebbruc Denizpak sizin yerinize de temizlik yapıyorum 😂 zaman geçiyor valla şuan evle uğraşıyorum diye ama bakalım sonrası nasıl geçecek
Hka_hilal Ebbruc ben onu yapmaya başlamıştım bıraktım. Artık çok geç 😅 ama evet ultrason fotoğrafıyla çekeceğim gelsin 🥰🥰 bi de bi uygulama indirdim onunla şöyle bi şey yapacağım doğduktan sonra ❤️❤️❤️