Ebbruc Hka_hilal ayy çok iyi yapmışsın kuzum çok tatlı oluyor onlar 🥰 fotoğraf makinesi bende favorilemiştim ama almadım daha onları doğumdan sonra da hallederim dedim 🥰
Hka_hilal Denizpak ben günde 3 kere magnezyum kullanıyorum ona rağmen ama sertleşme gibi de değil karnım şişiyor ve sert oluyor belki gazdandır. Gaviscon iyi geliyor 😂
Ebbruc Hka_hilal bugün sağolsun uyumama izin verdi ama geceleri bazen vuruyor zor uyuyorum,bide sabahları alarm gibi 8de başlıyor vurmaya 😂😂 şimdi bazen dönerken falan acıyo canım, gecede baya döndü vurdu eşim dedi napıyo bu çocuk içerde 😂😂🥰
Hka_hilal Ebbruc senin iyice büyünce o zaman senin karnın şenlik yeri 😂 ben şimdi çikolata yedim yavrum neye uğradığını şaşırdı her yerden vuruyor. Dışarıdan bakan görür o derece karnım hareketli 😂
Hka_hilal Denizpak inşallah kuzum valla baya tedbir aldım rabbim görüyor. Bi daha sonuna kadar olmasın inşallah esirgesi allah 🥰🤲🏽 ama enfeksiyon hastalıkları doktorundan allah razı olsun o ne dediyse onu yaptım rahat ettim 🥰
Denizpak Hka_hilal aman çok şükür arkadaşım iyi ol zaten yüzdük yüzdük kuyruğa geldik artık bizi götürsün 4 5 hafta daha en az 😁
Ebbruc Denizpak çok şükür ağrı , sertleşme yok kuzum . Şuan olsun istemiyorum stres yaparım muhtemelen zaten ama 30lardan sonra olsun razıyım ona 🥰
Denizpak Ebbruc olmaz olmaz ilaç kullanıyorsun hemde büyüdükçe oluyor benim hiç olmuyordu 30 dan sonra başladı biraz gönlünü ferah tut ❤️
Hka_hilal Ebbruc linkleri atayım kuzum 🥰 https://ty.gl/5iaoa7opcr817 https://ty.gl/b4mfyb9f52hg7 https://ty.gl/mcd04tczvwd27 Anı küpü yazıları beyaz istedim.
Ebbruc Hka_hilal eşim işe giderken dalgalanıyordu eşimde gördü yanıma geldi babaya öpücük ver diyo baktım vuruyo , dedim götüyle öptü seni 😂😂 çikolata çok yemiyorum ben bu aralar ilaç içerken biraz ağzımın tadı değişsin diye sadece birazcık yoksa uyumuyo çocuk 😂😂
Ebbruc Hka_hilal oyy gözlerim dolduuu çok güzellerrr 🥰🥲 fiyatları da baya uygun dediğin gibi, çok sağol aşkım valla iyi oldu bu linkler alırım bende ilerde bakarım başka neler var diye
emel16 Hka_hilal anı küpünü bende burdan ekledim sepete lazer kazıma olanı eklemiştim siyah yazı olan da güzel, ismimizi yüzde yüz netleştirsek sipariş vereceğim de :) kızım bi türlü farklı isme ikna olmuyor muhtemelen onun istediği kalacak ama foto makinesi güzelmiş onu da ekleyeyim
Denizpak Hka_hilal trendyoldan bakmıştım biliyor musun çok güzel şeyler vardı bende yaptıracağım bide süs eşyası hediyelik de vardı baktım aklıma yatan oldu ordan da bakabilirsin bence yaptır şık duruyor 😘
Ebbruc Hka_hilal ayy kızım olursa koyacağım isim Aden ❤️ ben çikolata falan yaptırmicam kuzum, burda yaptırsam ziyan olur kimse böyle şeylere önemsemiyo burda , bi yanım istiyo aslında ama emin değilim. Bu çok şık duruyo ama çok beğendim
Dugme23 Hka_hilal evet ya bu konu bende merak ediyorum haftam erken ama Nerden nasıl temin ederim diye araştırmak kafamı dağıtıyor Birde son Zamanlara iş bırakmayı sevmiyorum 🙃
Hka_hilal Denizpak valla öyle ya 😂😂 hiç olmasın bi daha inşallah 🤲🏽 ben iç çamaşır giymeyince baya üşüyorum ya artık artık giyiyorum kuzu ama heralde 5 6 kere değiştiriyorum iç çamaşırı 😅
Ebbruc Denizpak ilaca bağlıyorum bende zaten olmamasını kuzum, şimdilik iyiyiz böyle korktuğum haftalarda geçti zaten çok şükür biraz kafam rahat olsun istiyorum ❤️
Hka_hilal Ebbruc çok tatlılar değil mi şimdi de haftalık diye çekerim dedim 34 olunca 🥰🥰🥰 bak bak çok güzel şeyler var bayıldım ben de 🥰
Hka_hilal Denizpak ben bunu instagramdan bulmuştum. Hediyelik yaptırmıycam ben ya çünkü ben hiç saklamıyorum o hediyelikleri kimse de saklamaz diye yaptırmayayım dedim 😄
Denizpak Ebbruc iyisin iyisin gayet herşey yolunda tadını çıkart kafana takma birşeyi daha ne zamanlar geçecek,🥰
Ebbruc Denizpak sizin yerinize de temizlik yapıyorum 😂 zaman geçiyor valla şuan evle uğraşıyorum diye ama bakalım sonrası nasıl geçecek
Eliif95 Hka_hilal ayy kıyamam tatlı seviyolar baya bende bazı günler yediğimde daha aktif oluyo içerde🐝
Eliif95 Hka_hilal tokluk 112 çokta kötü değil ya iyi çıkmış şükür😍 züber, fellas tarzı markalar hem içeriği temiz hem rafine şeker içermiyorlar bakabilirsin onlarada