Ebbruc Denizpak bol bol kremleyeyim ozaman ben bu aralar 😂 çatlamak istemiyorum çatlayacaksamda az çatlayayım
Hka_hilal @Ebbruc kuzum alez geldi çok güzel kesin al baya beğendim 🥰 bi kese içinde geldi çok tatlı 😊
Hka_hilal Denizpak evet ve çok uygun fiyatlı baya beğendim kuzu 🥰 @Ebbruc @Denizpak kızlar dün ütüler bitti 🥰🥰 annem de örgüleri getirdi, diktik ben de düğmelerini diktim çok tatlış oldular. Artık hafta içi bavulu hazırlarım 💕💕 30 hafta bitti 31’e başladık çok şükür 🤲🏽🧿
Denizpak Hka_hilal hay maşallah arkadaşım çok sevindim bugünlere geldik ya çok şükür şimdi ne güzel olmuştur dolabı fıstığın 😘 hazırla dursun ben daha hazırlamadim 😁
Ebbruc Hka_hilal 2 tane aldım kuzum yedekli olsun diye fiyatı baya uygunmuş, bak sende istersen @Denizpak 🥰 Oyy tatlış heyecanlar başladıııı, ev mis gibi bebek kokmuştur şimdi ya 🥲 ayy çok güzel, duygulandım 🥰
Hka_hilal Denizpak hazırlarsın arkadaşım annen yardım eder bir günde bitiyor. Ama yıkamayı yap bence önden sadece ütü kalınca bi şey kalmıyor. Yıkayıp kurutmak en zoru 🥲 valla çok şükür geldik bu günlere rabbim daha da sonralarını nasip etsin 🥰🥰 geçen hastanede gördüğüm ikizler vardı ya çok küçüklerdi demiştim onlar meğerse Aytaç hocanın bebekleriymiş paylaşmış. 31 haftalık doğmuşlar yoğun bakım sonrası çok şükür sapasağlamlar ❤️❤️ gördüm minnaklar ama çok şükür sağlıklılar 💕
Denizpak Ebbruc evet evet bakicam bende gerçekten çok beğendim kızlar çok teşekkür ederim sizler sayesinde öğreniyorum alıyorum çok sağolun 😘❤️
Hka_hilal Ebbruc iyi yaptın kuzu evet ben de bi göreyim diye beklemiştim yedeğini alırım ben de çok beğendim 💕💕💕 kadın girişimcilermiş zaten baya iyi fiyatlı
Hka_hilal Ebbruc ay valla rabbimin izniyle sağlıkla zamanında gelsinler çok güzel bi heyecan o ütüler filan yapılıyor ona kargo geliyor o kadar mutlu oluyorum ki eşim kendine bi şey bak diyor yok diyorum oğluma alınca daha mutluyum diyorum. 💕
Ebbruc Denizpak bende dün biraz endişelendim ağrı olunca falan ama çok şükür bugün hem enerjim, hem keyfim yerinde 🥰
Denizpak Hka_hilal maşallah yaşarlar haftalari ileri işte yoğun bakım kuvezde bir süre kalınca çıkarıyorlar evet küçücük oluyorlar bende yuotbeden bazen bakıyorum prematüre bebeklere 😘 benim ütü çamaşır işi bitti kuzucum dün annem yapti sadece hastane çantası hazırlanacak onuda 33. Hafta kontrolnde yapacağım ❤️