emel16 Ebbruc aynen bnm annemde öyle yapar ama aynı bnmknnde kolları ağırıyor bi de babam sürecinde Öok uğraştı hasta bakmanın verdiği yorgunluğu var kıyamıyorum yapma otur diyorum ama yine de dinlemiyor:):)
emel16 Ebbruc aman inşAllah boşa çıkmaz ya şu süreçleri hayırla tamamlamayı nasip etsin Rabbim inşAllah
Serap09 Rabia5115 enfeksiyon yok şükür doktorum tedbir amaçlı antibiyotik tedavisi verdi hastanedeyim 10 gündür taburcu olmak isterim ama doktor tam emin olana kadar bırakmıyor 20+4
Rabia5115 Serap09 olsun demekki iyi bir doktorun var Allah’ım inşallah sağsaglim kucağına almayı nasip eder 🙏🏻
Dugme23 Hka_hilal bende annemi gönderdim 9:00 dediğin de ordaydı İlk girdim kızım dedi ne görürsem doldurdum Sepete sonra inceledim beğenmediklerimi çıkardım dedi Hamişler talan temiş orayı on dk içinde 😂
Dugme23 Dya110 benim gebelikten önce de kabızlık sorun vardı şimdi gebe olduğum için katmerlendi hamuru pirinci makarna gibi şeyleri kestim incir kayısı gibi şeyler yiyorum biraz daha halis zeytinyağı tüket geçer
Hka_hilal Dugme23 arkadaşlar kefir de baya iyi geliyor. Bir de magnezyum baya iyi rahatlatıyor bağırsakları. Maden suyu içebilirsiniz iyi gelir.
Dugme23 Hka_hilal kefir benim taşı oynatıyor ya içmek istiyorum çocuk için kendim için ama içemiyorum
Ebbruc Denizpak inşallah inşallah canım 🥰 ayy karnım fena halde kaşınmaya başladı çatlama belirtileri mi ki bu
Denizpak Ebbruc evet karnın genişliyor ya ondan kaşınıyor benim hep göbeğim kaşındi ama oradan catlamadim yanlardan catladim hep 😁
Ebbruc Denizpak bol bol kremleyeyim ozaman ben bu aralar 😂 çatlamak istemiyorum çatlayacaksamda az çatlayayım