Hka_hilal Ebbruc sola yatarken de direkt kolunun üstüne yatma kuzum. Omuzlarını çevir ikisi de düz yatıyor gibi olsun göğsünden aşağısı solda kalsın yeterli özellikle karnın sola düşünce yetiyor.
Ebbruc Hka_hilal öyle yapayım ya ben baya bildiğin omzumun üstüne yatıyorum çünkü, karnımı da artık düz tutamıyorum ağır geliyo
Hka_hilal Eliif95 benim de öyle magnezyum bana iyi geliyor. Benim kalsiyumu kesti. Böbreğimde kristal oluşunca kullanma dedi bool yoğurt kefirle kalsiyum ihtiyacımı gidermeye çalışıyorum.
Eliif95 Hka_hilal bende 3 güne 1 içiyorum kalsiyumu böbreklere çok yüklenmesin diye. Oksapar kullandığım için yazmıştı bana ileri dönemde kemik erimesi yapar diye.
Gulsumzmn Hka_hilal anladım canım yarın bi sorayım bende hep kasılma oluyor şimdiye kadar bakalım yarın nasıl olacak
Hka_hilal Nurtanesi89 sakın yapmayın, doktor ihtiyaç duysaydı verirdi. Kendiniz sorun olmadı ama sakın ilaç alıp kullanmayın. Bu tarz ilaçlar etkili ve ne etkisi olacağını bilemezsiniz. Beklemediğiniz bi şey olur allah korusun
Ebbruc Eliif95 ben hareket halindeyim genelde , ev işleri vs derken aslında sürekli yatmıyorum da ikidir sert zeminde yatıyorum ozamanlarda uyuşma farkettim sadece yattığım taraftaki kolumda
Ebbruc Denizpak aminn amin inşallah ❤️ ufak tefek çok parça oluyo ütülemeye falan onlar biraz zaman alırda yavaş yavaş halledersiniz , sende kendini çok yorma tabi bu süreçte
Denizpak Ebbruc yook kuzu ben hiçbir iş yapmam annemler halledecek ben arada ayağa kalkar bakarım o kadar 😘
Hka_hilal Ebbruc karnını öyle tam yana atmak da doğru pozisyon değilmiş, o yüzden benim dediğim gibi yat rahat edersin
Ebbruc Hka_hilal geceleri hamile yastığıyla yatıyorum çok rahat oluyor da gündüzleri bazen uyuyorum falan zor oluyor. Herşeyin bi sıkıntısı var valla ne yapacağımızı şaşırdık artık 🥲 sonumuz hayrolsun
Ebbruc Eliif95 sorma ne yapacağımızı şaşırdık artık, yediğimiz içtiğimiz sıkıntı yattığımız pozisyon sıkıntı 😂
Ebbruc Denizpak aynen aynen yorma kendini kuzum sen 😘 bende o aşamalara geleydim bi an önce ay çok heyecanlı
Hka_hilal Ebbruc benim salonda yatağım var kuzum geceleri odama geçiyorum. Sabahları salondaki yatağımda orada da yastıkları kullankyorum.
Denizpak Ebbruc geleceksin kuzu inan buna burdaki tüm arkadaşlar da gelecek bende geçtim o haftalardan buraya geleceğini tabiki tahmin etmiyorsun bende tedirgindim ama Allah yardım ediyor inanın sadece sabır işte çok büyük sabır gerekiyor yaşadığımız olaylar daha 1 ay daha sabredicem inşallah vaktinde gelir heem benim hem bizlerin 🙏🙂❤️
Ebbruc Denizpak ayy gelir gelir annesi Kayla bebek 🥰 ya işte insan biliyo zaman geçecek ama o psikolojiden çıkamıyosun bi türlü geçince de ne gereksiz bi stres yapmışım diyosun. Halbuki daha dün öğrendim gibi geliyo hamileliğimi 3 haftalıktı ama şimdi 26 haftalık olacak, çok şükür 🙏🏻🥰
Denizpak Ebbruc çok şükür geldin kuzu bak dikiş varken birşey olmaz Allah’ın izniyle çok büyük enfeksiyon olmadığı sürece bu dikiş seni götürür sonuna kadar hiç panik yapma bir kaç gün önce taktın rahatsizlandin o günler de geçti bugün bile bitti baksana 😘
Ebbruc Denizpak valla bitti ya çok şükür, ayın 24ünde kontrole gitcem zaten. Doğuma da bi 80-85 gün faln kaldı inşallah 🥰 zaman geçmeye başladı gibi yavaştan odası, kıyafetleri derken annemde gelirse 1 ay da öyle geçer 🥰