Ebbruc Denizpak oyy tatlı telaşların başlıyor yarın desene 🥰 iyi olur sana da o telaşa girmek , hazırlandığını görmek falan
Denizpak Ebbruc evet kuzu eksikler var utulenecek çok şey var yıkanacak ta keza hayirlisi bakalım artık yavaş yavaş yerleştirme zamanlarına geldim çok şükür darısı tüm arkadaşlarıma ❤️
Nurtanesi89 Ebbruc kasılma için mi verdi bunu doktor sancın için mi? Bana doktorun vereceği yok kendim alıp kullansam olur mu ki 😅
Ebbruc Nurtanesi89 önlem amaçlı verdi kasılmaları engellemek için , bence başka bi doktorla görüş ama kendin alıp kullanma vermemesinin vardır illaki bi sebebi
Hka_hilal Nurtanesi89 sakın yapmayın, doktor ihtiyaç duysaydı verirdi. Kendiniz sorun olmadı ama sakın ilaç alıp kullanmayın. Bu tarz ilaçlar etkili ve ne etkisi olacağını bilemezsiniz. Beklemediğiniz bi şey olur allah korusun
Ebbruc Eliif95 magnezyum verildi zaten kuzum da kullanmadım hiç sorun yok diye ama başlarım artık bu hafta başladı uyuşmalar çünkü yavaştan
Nurtanesi89 Eliif95 doğru söylüyorsun da canım işte ne bilim anne yüreği insan korkuyor her türlü önlemi almak istiyor
Nurtanesi89 Gulsumzmn ben bilmiyorum ki bana hiç bir türlüsünü vermedi doktor. Kasılmam var ama ilaç vermiyor.
Eliif95 Gulsumzmn etken maddeleri aynı adalatın bazı formlarında mgsi daha yüksek bazı formlarında ise yardımcı maddeler var diye biliyorum ben.
Eliif95 Ebbruc sürekli yatma halinde olduğum için kalçamda ağırıyo magnezyumla kalsiyum kullandığım zaman rahatlıyorum
Ebbruc Gulsumzmn ben doktoruma sorduğumda aralarındaki farkı nidicard çok çabuk etki ediyo, etkisi de çabuk geçiyo demişti adalatın etkisi yavaş ve uzun sürüyo demişti
Hka_hilal Eliif95 benim de öyle magnezyum bana iyi geliyor. Benim kalsiyumu kesti. Böbreğimde kristal oluşunca kullanma dedi bool yoğurt kefirle kalsiyum ihtiyacımı gidermeye çalışıyorum.
Ebbruc Eliif95 ben hareket halindeyim genelde , ev işleri vs derken aslında sürekli yatmıyorum da ikidir sert zeminde yatıyorum ozamanlarda uyuşma farkettim sadece yattığım taraftaki kolumda
Ebbruc Denizpak aminn amin inşallah ❤️ ufak tefek çok parça oluyo ütülemeye falan onlar biraz zaman alırda yavaş yavaş halledersiniz , sende kendini çok yorma tabi bu süreçte