Ezgiiiiia Uykusu olmayıp Happy Momda gezinen güzel anneler,memleketler neresi? Şahsen ben Erzincanlıyım.(BEBEĞİ̇M GELECEĞİ İCİN ÇOK HEYECANLIYIM🤣🤣🤣🤣)..Bu espriden sonra bebişte gelmez artık🤣🤣🤣
Ezgiiiiia Merveee1 maşallah canım ne güzel genç anne olmak☺️ Allah nasip ederse bende 21 yaşında bebeğimi kucağıma alacagım💙
CooperBaby Ezgiiiiia Ah bir çok arkadaşım ve akrabalarım hep oradalar, zamanında gitmişler.. Aynı durumdan müzdaripler.. Ama aslına bakarsanız heryer aynı.🙄 Anın tadını çıkarmaya devam elimizden geldiğince. 🤗🌸 Öpüyorum çok. Sevgiler.💕
Annesininmucizesi Ezgiiiiia ayy seninde az kalmş kız öyle de 30 dan sonra zaman geçmiyo sana da öyle geliyo mu 🤭🤭
Ezgiiiiia Annesininmucizesi aynen canım günleri saya saya ömrümden ömür gidiyor valla🤣 tekmeleri de uyutmuyor. İyice heyecana bağladım. Birde şahsen sabırsız bir insanım bir an önce geçsin su zaman alalım bebişlerimizi kucagımızaaa.🤱🏼🙈❣️
Annesininmucizesi Ezgiiiiia ay bnde de zerre sabır yoktur şimdi hiç kalmadı amin inş canm rabbim tüm hamilelerine sağlıklı doğumlar nasip etsin inş. Bebk isteyenlere de sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inş.🤲😇
Ezgiiiiia Yilmazfatma ben eksik yazmışım canım memleketim Erzincan Almanya da yasıyorum 🤣 selamlar olsun🥰