iremd-1798 mnrgnc evet bu zamana kadar kilo alımı güzel ama süt sağma makinesini yeni aldım sağdım az görünce moralim bozulmadı değil 🥹 kendimi motive edicem süt yapan yiyecekler içecekler üzerinden gideceğim cevizde yerim tabii çok teşekkür ederim
iremd-1798 mnrgnc yok bende iki göğsümü emziriyorumm ama sağ göğsümü bebeğim emerken sol göğsümdeki sütü aynı anda sağsam dedim ama emin de olamadım 😅
Gamzeli_03 iremd-1798 sütü üç şey artırıyor uyku bol su meme ucu uyarma diğer yediklerin kalite artıyor duy hoşafı iç tahin helvası yeşillik marul dere otu kırmızı lahana ceviz badem incir hurma Yulaf bulgur kimyon ve sütüm yok deme sakın sütüm çok sütüne değil beyin üretiyor 🤗😘
Bengo iremd-1798 ablam soğanı çok yerdi taşardı sütü hep hatta bebeğe geçmişti süt hormonları bebekten de süt geliyordu birde bulgur pilavı falan aşırı süt yapıyormuş
iremd-1798 Bengo evet soğan bende bir ara yiyordum 1 2 haftadır yemiyorum yeniden yemeye başlayacağım çok teşekkür ederim ❤️ umarım benimde sütüm çoğalır
Feyzoss iremd-1798 ben emerken değil emzirdikten sonra sağıyorum 2 saatte 1 sağmaya çalışıyorum bu da arttırıyor bence