Denizzzkntt tunayalin inşallah canım teşekkür ederim 😊 hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah 😊
Kaju tunayalin 12. Haftamda ikili test ultrasonumda yuzde 80 kiz dedi ama tabi belli olmuyor. 24 unde kesinlesir heralde.
deletedmom211 Ben canım 11.4 günlük hamileyim sıfır belirti sadece tatliya tiskindim ekşi tuzlu yiyorum 😀
DuyguOktar Canım bende 8+5 im benimde bi gecen hafta bulantim oldu bitti gitti göğüslerim dışında benimde bi belirtim yok ara ara bi bulanir gbi oluyo sonra geciyo cok zorlamiyor beni yani persmbe kısmetse gidicez doktora ozledik minigimizi gorelim 😍
Yaradanisterse DuyguOktar Allah Allah benimki mi yanlış anlamadım ki:) neyse oynamalar oluyor her türlü
minnak9 6+4 deyim sadece acikmaya basladigimda biraz midem bulanir gibi olur o da bsey yiyince gecer ck skur 🙏
EsraAykzdemir tunayalin mide bulantısı olmayanlar gerçekten çok şanslı. Ben 18+3 deyim ve daha yeni geçti bulantılarım. Et balık yediğimde hala çıkartıyorum🤦🏻♀️
Zeynepkurel 38+2 haftalığız oğluşumla hiç olmadı kusma bulantı 6. Aydan sonra sadece mide yanması oldu bel ağrısı oldu baska şikayetim olmadı