Bettby Belas ah şu isim olayı... bende kara kara düşünüyorum oğluma isim.. a ile başlıyacagı kesinde gerisi yok bende de 😂😂 varsa fikir veren alırım 😍
Kubraaaaa tesbihlibebek ben bekarken cok begeniyordum Said adini derdim hep oglum olursa said olsun diye. Açıkcası bu feto olaylarından Biri bana koyma ortalık zaten karışık dedi nurcu derler dedi. Ne alaka dedim çok sçma düşünüyorsun dedim. İsimleri ora bura cekmek yanlış isim isimdir yanı.
Belas Kubraaaaa kim demişse yanılıyor bence yasaklı bir isim değilki üstelik çok da istiyorsun ben olsam koyardım hem çokta güzel bir isim
Belas ValideSultan ben emir kararlıyım ama asaf alı Yusuf Aras gibi isimlerden birini koyucam sanki yanına ama karar veremiyorum bir türlü
Kubraaaaa Belas samet te düşündüm canım ama Said ismini bekarken bile çok seviyordum oğlum olursa Said olsun derdim ☺️
Kubraaaaa Belas bencede 👍🏻 Çok seviyorum Said ismini bekarkende oğlum olusa Said koyasım var diyordum 🥰 Said Ömer güzel oldu ağır oldu ☺️ Anlamıda güzel. Hepimiz sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🏻