Mucize19 ben let go üzerinden bulmuştum ama dolaptan da bakabilirsiniz. Dolap uygulamasında komisyon olayı oluyor eğer komisyon ödemek istemezseniz elden almayı da teklif edebilirsiniz. Ben ilk yoyko hotmom kullandım. Gösterişli bir arabaydı ama tabiri caizse eşek ölüsü gibiydi hemen sattım. Bu kez bugaboo ant aldım o da hemen ufaldı. Son olarak cybex qbit all City aldım ve bu doğru tercihti. 2. Bebeğe de kullanacağım. Hem geniş hem ufacık hem de hafifçik. İkinci el alırsanız cybexin liebelle, beezy, all Train, all City bu modellerine bakabilirsiniz. Bunlar yüksek fiyatlı arabalar ama ikinci el alırsanız satarken zarar etmezsiniz piyasası var elden çıkarmak kolay olur. Uygun markalarda takdir edersiniz ki herkes sıfır alayım zaten uygun diyor satamazsınız. Bu dediğim arabalara adaptör ile puset de takılıyor. Onların da ikinci elleri var. Ben de puset ve adaptörü ikinci el alacağım. Kısa süre kullanılıyor. Zaten yıkanıyor. Kullanan da bebek. Ben rahatsız olmuyorum ☺️🫶 cybexi beğenmezseniz biraz daha uygun olan bir marka var. İsmi Hamilton. O da aynı şekilde hafif tek elle açılan bir model. Arkadaşım 4 yaş oğluna hala kullanıyor.