Seherrrrr kubb bende pco var ve adet olmuyordum 2 sene hamile kalmak icin neler yapmadim olmuyordu sonra sogan kurunu yaptim ve yaptigim ay adet olmami bekledim olmadim ve test yaptim hamileymisim 🙏 cok sukur rabbime rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin InsaALLAH 🙏🙏🙏🙏
Malatya44 Gkhnm97 belli oldu cnm. Doktor ikiz olabilir dedi. Degerim yüksek çıktı 😊 https://hizliresim.com/zj7dzR
Seherrrrr Gkhnm97 adet bitiminden 3. Gunu sabah ve aksam ac karnina ortaboy kahverengi sogani kabugunu soyup 1,5 su bardagi suya 4 e bolerek 5 dakika kaynatip sicaktan ilik ictim. Her zaman taze yapacaksin canim InsaALLAH rabbim hayirlisini versin
Gkhnm97 Malatya44 ayyy canm ya coook mutlu oldum senin adina sen bir isterken rabbim 2 veriyor bak rabbim kucagina almayi nasip etsin ❤💕🙏 bu ayi ovulasyonlami degerlendirdin canm sen kac gun birlikte olmustunuz
Malatya44 Gkhnm97 aynen. İnşallah iyi geçer bu kez hamileliğim. Cnm inan eşim şehir dışındaydı ovulasyon günümü kaçırdım diye üzülmüştüm. Eşim yumurtlamadan iki gün sonra gelmişti. Belki de çatlamamış yumurtam eşim gelene kadar. Birkez tek beraber olmuştuk zaten ertesi gün yine gitmişti. 😊
Gkhnm97 Malatya44 insallah saglikli gebelik olur canm gercektenmi yaaa bitkisel bseyler falan icmismiydin saglikli yumurta icin canm bide sormasi ayip iliskiden sonra belinin altina yastik falan koyuyomuydun doktorlar oneriyorlarya bnde bu ay ovulasyonla takip edicem canm
Malatya44 Gkhnm97 inan hiç bişey yapmadım. Hiç ummuyordum bile hamile kalcagımı. Sadece ovulasyon takibi yapıyordum. Ocakta hamileydim düşük yaptım şubatta adet gördüm onun üzerine hamile kalmışım.
Gkhnm97 Seherrrrr insallah canm bnm yumurtlamam adetten 3 4 gun sonra oluyor adetliyken icsem nasil olurki
Seherrrrr 15 gun devam et ara vermeden sakin akintilarin olabilir sknti olmaz temizleniyor cunku merak etme tamam mi
Gkhnm97 Malatya44 anladim canm rabbim nasip edicek oldumu ediyor takmamak lazim demekki bklm bende deniyim ovulasyonu bu ay nasil olucak
Seherrrrr Gkhnm97 aslinda sogan kuru adet sokturucu oluyor adet bitiminin 3. Gunu basla daha iyi olur yumurtlama zamanina denk geliyor ve rahimin ona gore hazirlaniyor o yuzden adetliyken yapma
Gkhnm97 Seherrrrr tmm canm icicem yumurtlamayi takip edicem bu ay yumurtlama olana kadar icerim sen yumurtlama gunude devam etmismiydin canm
Seherrrrr Ve ara verme 15 gun sabah aksam ic kuzum InsaALLAH rabbim sanada nasip eder bugun kandil gecesi sana cok dua edecem kuzum 🙏