LeylaCan Gkhnm97 bende korka korka yaptım seni o kadar iyi anlıyorum ki. benim gibi yapma röntgen cekildim ev tasıdım folik asit kullanmadım varsa simdiden öğren yoksa rabbim nasip etsin en kısa zamanda
Malatya44 Gkhnm97 inşallah o da olur cnm. Birde sen adetten kaç gün sonra transfer oldun aşılamada.. Ablam düşünüyor aşılamayı. Ondan soruyorum
Gkhnm97 Malatya44 yok canm aşilama yaptirmadim ben suan durumum olsa istiyorum ama suanlik yaptiramam
Tugcehar87 Gulmira söktürücü özelliği varmış kist için içilebilirmiş ama hamile kalmayı düşünenlere tavsiye etmiyorlar
Gkhnm97 Malatya44 aslinda bnde dusunuyrm canmda yaptiramayiz gbi ya bklm nasip belli de olmazda sen yaptrmadin demi canm hic
Malatya44 Gkhnm97 hayır cnm ben test yaptım yine. Çift çizgi çıktı bakalım kanda, da çıkcak mı. Bazen bu testler yanlış olabiliyo
Gkhnm97 Malatya44 canm bariz hamilesin yaa coooook sevindimm hemen bugn bi kan ver catliycam meraktan kac gun geciktin canm sen❤💕
Gkhnm97 Malatya44 bn yaptim canm negatf cikti dun bi kahve akintim geldi cok bide bugn gelmis acaba yerlesme oldugu icinmi cikmadi yoksa testte ya da adetim mi gelmiyor hic bole olmazdm bu ay yine olmadi heralde az once yaptm test😥😥
Malatya44 Gkhnm97 az daha bekle canım. Bende de ilk testte çıkmamıştı. İki gün sonra yaptım çıktı. Sende bekle yine yap. Ayy insallah vardır bebişin 💕