Nes7616 Cnhavva irmette ilke görümcemin rahminin içine etmiş kız çok fen durumunda 3 bebeğinide onda doğurdu sonuncuda patlamış artık optimedde Seda var demişki görümceme ne hale gelmiş bu rahmin bu ne böyle bunun tedavisi çok zor ve pahalı sadece İstanbul’da 2-3 doktor yapıyor bu işi anca o riski onlar alır 200bin ₺ dir en az demiş
Betulerdem21 nilllayy Edirne’de prof.dr.nihal dolgun altıntaş’ın kliniği var ben ona gidiyorum çok memnunum
Cnhavva Nes7616 bi arkadaşim da ilkedeydi o da beğenmişti mesela ilk gebelik zorluydu onun da demekki degisiyo kisiden kisiye
Nes7616 Cnhavva valla bilmiyorum ilkeye bi kere bende gitmiştim kötü değil ama ameliyatı çok kötü yapmış işte
Beyzy Edirne devlet hastanesi Ulviye Kına’da takipliyim memnunum devlette en iyisi o diyorlar. Birde özel Trakya hastanesinde Yasemin Reyhancan var çok tatlı ve ilgili bir doktor. İlk başlarda iki doktora birden çıkıyordum sonra özeli bıraktım.
Duygu1881 Cnhavva Bende İrmet Sezer Bey gerçi ona gidişim ilk değil ama çok iyi bir doktor sağolsun 🤲🏻❤️
Cnhavva Duygu1881 bende irmette nurdana gidiyorum cevremde bi kac kisinin doktoruydu en bildiğim o oldugu icin onu sectim memnunum bende
Betulerdem21 diyarnursezer bı tek sevgin hocayı biliyorum malesef diğer doktorlar hakkında bilgim yok